Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 31 de març de 2014

Tres Creus Ràdio deixarà d'emetre demà a migdia

Hui al poble no es parla d'altra cosa. Ràdio Tres Creus tanca. La ràdio del poble, la nostra, la que felicita els aniversaris i on dediquem cançons de tot tipus i estil, emetrà demà per última vegada. Hi ha ja una iniciativa popular en marxa per fer una concentració demà per a la vesprada a la plaça major per mostrar el suport a este mitjà de comunicació que ens ha acompanyat durant tants anys.

A hores d'ara no podem donar dades exactes i fiables del per què del tancament de la ràdio, però si vos deixem ací unes paraules que ens ha fet arribar Carles Gimeno.

Cal agrair als oïents, col·laboradors i anunciants el seu suport a la ràdio.

Durant 13 anys la Valldigna ha tingut la seua ràdio en diferents etapes. En l’etapa de Ràdio Valldigna, esta fins i tot va rebre el Premi Amic de la Valldigna que dóna la Mancomunitat de la Valldigna.

En les diferenciades etapes, la ràdio ha estat al servei de la gent, fugint d’interessos particulars.

En estos moments no podem donar més explicacions, tal vegada amb el temps. Com sempre, estem a disposició del poble per fer possible la ràdio, cosa molt fàcil de fer i per a la qual cosa sempre estarem disposats a col·laborar al màxim.

Gràcies novament, ens quedem amb la satisfacció d’haver ajudat – i molt – a la Valldigna i la seua gent.

8 comentaris:

 1. Carlos, soc Desam. No val el rendir-se. La gent d'este poble vol la radio i ja ha perdut massa. A lluitar. enterar-se quépassa en les altres emissores , quin vol que es tanque. Qui es???? Algú ho sap.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Desam, cal preguntar-se-ho en passat. Quie era el que volia que es tancara la radio?
   La resposta està en el que ha denunciat a la radio. Però com tot es manipula, culparàn a qui executa l'ordre de tancament i no a qui realment ha anat a per Carlos Gimeno i a per la radio de tots els vallers i valleres.
   Anims Iris i Alex. Estem amb vosaltres.

   Elimina
  2. Totalment d'acord. Algú ha denunciat una il·legalitat. La Generalitat ha fet complir la llei.
   Qui és culpable del tancament? El jutge?

   Elimina
 2. Ara resulta que tots sentien la radio del poble eixa que posava cansons modernetes que a tots els agradava.... Son tots uns falsos!! La radio del poble no la sent ningu...

  ResponElimina
 3. Ni escoltava 3 creus ràdio ni veia canal 9 però em sap greu que desapareguen. Sempre estaven ací quan les necessitava.

  ResponElimina
 4. Existen más de 300 emisoras en la Comunidad Valenciana en las mismas condiciones que Radio Valldigna. ¿ Tambien las cierran ?, NO, esas no. ¿ Que intereses hacen que se cierra Radio Valldigna ?. ¿ Es un coste para la Generalitat ?. VERGUENZA.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tranquila que por alguna tiene que empezar... Ya te digo yo que no sera la unica emisora que la cierren por no tener licencia. Y la radio del pueblo no es pública sino privada asi que a la Generalitat no le cuesta nada sino que tiene que hacer que se cumpla la legalidad,... no tenemos que hachar las culpas a la Generalitat que es la que acata la ley.

   Elimina
 5. Diuen que hi ha pressions per banda d'emissores de la comarca que SÍ estan establertes de forma legal i que veuen en estes una "competència desleial".
  Al cap i a la fi la ràdio, per molt que l'estimem, estava emititnt d'una maera ilegal.
  Em crida l'atenció que l'alcalde, defensor a ultrança de la legalitat, oblide aquest fet. Quan li prot traure rasquit polític, la justícia per davant; quan li molesta, passant d'ella. Però bé, la política és així de falsa.
  En tot cas, podem estar disgustats perquè tanquen la ràdio però estava funcionanat al marge de la legalitat i això no és correcte, haja 300 casos més a la CV o 3000. Ja havia estat advertida en 2012, quan va canviar de nomi dial i ara sembla que ha estat la definitiva.
  A mi el que m'agradaria saber és qui va ser el gracioset que va parlar en primer terme, en 2012 o per ahí, sobre el funcionament d'esta ràdio; perquè és per eixa persona que va senyalar la ràdio, que hui Tres Creus Ràdio s'ha quedat muda. No per la Generalitat que ha fet complir la llei (ens agrade o no).

  ResponElimina

Escriu el teu comentari