Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 d’abril de 2014

Adequant les zones turístiques?

Recentment hem pogut llegir a la web de l'ajuntament que s'estan adequant les zones turístiques. Este "llavat de cara" que ha dut a terme els nostres governants ve motivat per la noticia que poguerem llegir a Las Provincias el 10 d'abril en la que es parlava del deplorable estat en el que es trobava el nostre benvolgut Clot de la Font

Una volta més, i com ja és costum en els nostres governants, quan la feïna es fa sense previsió i seguint les corrents ocurrix el que ha passat estes pasqües. 

A continuació podeu trobar unes fotos enviades al nostre blog en les que es pot vore l'interés que tenen els nostres governants pel turisme de la nostra ciutat.

 El Clot de la Font seguix igual de brut.
 Les papereres estàn plenes i sense buidar. Si es posen de noves s'han de buidar.
 Les aigues del canal estàn molt brutes.


A la noticia de la web de l'ajuntament el regidor Llàcer -i no la sra Canet que és la responsable de turisme- diu que Confiem que es valore el treball que estem fent i tot aquell que ens visite s'enduga una bona impressió de Tavernes. Cregueu que esta és una bona impressió? 

A més afegeix Estes festes de Pasqua, els veïns de Tavernes i els molts turistes que esperem que ens visiten podran tindre a punt tots els serveis i punts turístics de la nostra ciutat. Com sap ell quans turistes ens visitaran si no té cap contacte ni interés pels empresaris que són qui estan davant de la feina?

Sobre este tema ja parlarem. 

5 comentaris:

 1. Sóc veï de la platja i és una vergonya lo bruta que continua estant i demà comença un altre cap de setmana de festa. Com es nota que el Sr. Juan i els seus acòlits no van per la platja!!

  ResponElimina
 2. Se comentaba en algún blog que porque no había un tren turístico hacia Tavernes como ocurría con otras poblaciones como Xàtiva, Ontinyent, Cullera, etc. Y digo yo ¿para qué? para que los visitantes vean esto. Para eso mejor no. El señor Llácer sigue vendiendo humo y colgándose medallas sobre una base irreal. El gabinete de prensa del ayuntamiento podrá sacar notas de prensa diciendo lo que quiera, pero ahí están las imágenes de la realidad.
  ¿Qué interés tiene el señor Juan o el señor Llácer en el turismo de Tavernes? NINGUNO. ¿Qué hacen por el turismo de Tavernes? NADA. Esa es la realidad y los hechos están ahí.
  Lo del tren; hay que preguntarse, ¿estos gobernantes que tenemos han hecho algo para que Tavernes y la Valldigna entera tenga una presencia importante en todos los medios y círculos profesionales para ser considerado un destino turístico importante y ser tratado como tal? NO. Hay que moverse, hay que estar donde corresponda estar en cada momento, hay que relacionarse con quien corresponde relacionarse para que nos consideren como lo que somos, UN MAGNÍFICO DESTINO TURÍSTICO, a pesar de nuestros gobernantes.
  Una Turist.Info ¿para qué? ¿para tenerla abierta un viernes de invierno, por ejemplo, y un fin de semana de Semana Santa cerrado?
  ¿Que relación tiene el gobierno del señor Juan con los empresarios y comerciantes, en el ámbito turístico? Prácticamente NINGUNO. Así ¿donde queremos llegar?
  ¿Tenemos lo que nos merecemos? ¿nos merecemos solamente humo o también realidades?

  ResponElimina
  Respostes
  1. És molt fàcil escriure notes de premsa per a enaltir a Llàcer. És molt bonic tenir un gabinet de premsa pagat per tots per a servei particular dels regidors del Bloc i del Psoe.
   Però la veritat és molt clara, ací tenim uns mostres amb aquestes fotos.

   Elimina
 3. Aquestes fotos sols son una xicoteta mostra del que podem vore al nostre poble, jo ni se si l'alcalde anira pels carrers del nostre poble Pero Donen pena!!!! Vorem si tenen un poc de mirament i arreglen el problema antes de començar la campanya electoral.

  ResponElimina
 4. El comisari politic que esta al front de la neteja no dona para mes,la seua faena es que els que entren a treballar a FCC sigen enchufats del Bloc

  ResponElimina

Escriu el teu comentari