Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 d’abril de 2014

Com es gestiona el turisme en temporada alta

Sembla ser que al nostre ajuntament encara no s'han enterat quin és el servei que han de donar a l'oficina de turisme que hi ha a la platja. I creguem açò perquè per a les dates de pasqüa este serà el horari "especial" en el que s'obrirà l'oficina.Sí, heu llegit bé. L'única diferència entre l'horari habitual i el de Pasqua són 2 hores més per la vesprada.

En fi, Tavernes de la Valldigna, ciutat turística.

3 comentaris:

 1. Que vergonya. Quan mes festa, mes tancat. Això es una promoció del turisme i tot el demés son cuentos.

  ResponElimina
 2. Jo tampoc ho entenc, es un servei amb necessitats específiques, com policia o brigada, inclòs mes, perque quan mes s'ha d'atendre als turistes ha de ser en vacances i cap de setmana. Per cert, al,Poliesportiu sempre hi ha gent treballant en caps de setmana i festes, nomes tanquen dos dies a l'any. Per que en promoció de turisme no fan igual? No se per a que van a fires si açò es el primer que cal canviar.
  I com no ho se, no dic res de com es treballava amb el PP, crec que seria igual.

  ResponElimina
 3. Com potser que paguem 14.000 euros en hores extres per alguns i no les paguem per tindre la turisinfo oberta estes festes?.Eixa es una bona manera de gestionar el turisme a la platja. Quanta rao tens Karl Max i tambe el dic que s'han criticat moltes coses als del PP però hara es fa "mas de lo mismo".

  ResponElimina

Escriu el teu comentari