Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 d’abril de 2014

El Clot de la Font acumula brutícia pocs dies abans d'iniciar la Pasqua

Extret de www.lasprovincias.es

Els usuaris del Clot de la Font de Tavernes de la Valldigna han criticat l'estat d'abandonament i la brutícia que s'acumula en aquest manantial que està adaptat com una zona d'oci. Aquest lloc està ubicat en plena muntanya, en l'àrea del Pla i és triat per gran quantitat de veïns per gaudir de l'aire lliure. És un lloc tradicional per passar els dies de Pasqua.

El got que fa de bassa al Clot alberga una gran quantitat d'escombraries, algues i brutícia. La manca de civisme i de neteja fa necessari que s'haja de sanejar d'urgència aquest espai que rep desenes de visites per Setmana Santa, segons consideren els residents, perquè "ara per ara el seu manteniment no és l'adequat".
Lluís, un dels usuaris va assenyalar: "Sembla mentida que estigatan brut. Vaig estar aquest cap de setmana i la imatge que presenta és lamentable. Si segueix així, no sé si vindré amb la meua família ara per Setmana Santa".


El regidor de Manteniment de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, va manifestar ahir que cada estiu es neteja al Clot, però no va concretar si anaven a procedir a condicionar-lo de manera imminent. Així mateix , ha remarcat que aquests dies els operaris municipals han centrat els seus treballs en posar a punt la platja davant l'arribada imminent de la Setmana Santa. L'edil ha afegit que la manca de pluja ha contribuït a que hi haja més brutícia. El Clot de la Font és un paratge molt apreciat pels vallers. Acull el Porrat de la Sang cada any, que se celebra el segon dimecres de juliol.

13 comentaris:

 1. Ho fan aposta. Aixi despres diuen k son mes transparents k l'aigua. Clar!!! Si la merda mo sa menga.
  Poca vergonya si que tenen estos fascistots.
  JORDI DIMISSIO!!!!

  ResponElimina
 2. Sr Llacer si voste reconeix que "la manca de pluja ha contribuït a que hi haja més brutícia" tindrà que reconeixer que hi ha que netejar més i voste encara no ha manat que netejen.

  ResponElimina
 3. Ja és hora de fer-nos-ho mirar. Sóc un visitant assidu del Clot (tots els ple migjorns faig la volteta amb una colla d'amics) i la brutícia que deixem ELS VALLERS fa fredat. Som uns porcs incívics i hauríem de començar per criticar que som NOSALTRES els és que abandonem paratge tan volgut. La imatge que DONEM és lamentable. Ausades que sí.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estic d'acord. Igual que al poble. El poble està brut perquè nosaltres l'embrutem.
   El que no tinc clar és si l'embrutem més que fa uns anys i per això està com està... o és perquè es neteja menys. I el mateix per al nostre Clot.

   Elimina
  2. Merda hi havia la mateixa i netetjar tampoc és netetjava més però la oposició d'abans criticava menys que la d'ara, és nota que no hi tenen feina i és dediquen a criticar, per cert no tenen feina gràcies a qui defenen.

   Elimina
  3. Sí, jo crec que ara, amb el nou govern som més incivilitzats i embrutem més.
   O la culpa de Zapatero.

   Elimina
  4. Què irònic, senyor Marx. Ningú no ha dit que ara embrutem més, sinó que molts apuntem que es neteja menys i en té vosté bona prova en qualsevol carrer del poble.

   Elimina
  5. Doncs aixo que dic jo irònicament es el mateix que diu vostè, Sr. Ombria, que embrutar s'embruta el mateix.
   Que es neteja menys? Un 30% menys diu el contracte de l'Ajuntament. Que ara FCC guanya menys? No se, a lo millor ha passat d'empresa a ONG (això també és ironia, Ombria).

   Elimina
 4. No hi és mes porc qui menys netetja si no qui més embruta!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La teoria la sabem tots, però a l'hora de la veritat... El Clot està com està i cal neterjar-lo abans de que siga notícia!

   Elimina
 5. Estic d'acord amb Arreglos Musicales XM però que fem? Netejem el clot o criem anguiles i anem a pasar la pasqua al poble del costat?

  ResponElimina
 6. Ja era hora de que algun mitjà de comunicació ho comentara perque la veritat que el clot de la font esta brut i abandonat, molt abandonat i crec que deuria de dur-se endavant alguna acció restauradora per a donarli més bellesa a aquest naixement d'aigua.

  ResponElimina
 7. Jo vaig anar al Clot diumenge i donava agonía . Allí fa mesos que no es neteja

  ResponElimina

Escriu el teu comentari