Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 11 d’abril de 2014

El germà llest i el germà tonto

El germà llest
 
Deshonrós, abjecte, ignominiós, indecent, indigne, immoral, indecorós, ruin, vil, menyspreable, improcedent, desaprensiu, repugnant, fastigós, humillant, porc, canalla, immoral, impúdic, desvergonyit, indecent, llicenciós, indigne, corromput, brut, rastrero
 
Podríem seguir més. Estem segurs que queden al diccionari més adjectius que descriguen l'acció que el Bloc-Compromís va realitzar el passat plenari exposant la seua opinió sobre l'ex-president Adolfo Suárez arrel de la moció presentada pel Partit Popular. 

No obstant, i després de llegir comentaris i entrades al diferents blogs locals, ens quedem tranquils ja que per fi l'ovella s'ha llevat la careta i ha mostrat el llop assasí i sanguinari que ha estat amagant de cara al públic i sols s'ha mostrat en petit comité per a atacar a qui no balla al ritme de les seues palmes. 
 
Sols els deixem una pregunta a aquells que acusaren a Suarez d'intentar assaltar el parlament i deixar bombes a cases de reconeguts escriptors: cregueu vosaltres que el que la vostra portaveu va dir micròfon en mà haguera sigut possible sense el treball de Adolfo Suárez? Existiria democràcia a este país sense el treball d'aquest home? 

Si la transició hagués estat en mans del cacic de Tavernes, segurament no.

El germà tonto
 
Poregós, tímid, temorós, pusil·lànime, atemorit, acoquinat, encongit, acovardit, gallina, cagarri, indecent, estafadors, fraudulents.
 
El que li passa al PSOE no té nom. Ells deuen ser els germans tontos de la casa, a qui ningú té en compte perquè per molt fort que parlen sempre tindran al seu costat al mató que li callarà la boca. No sabem si ho fan per convenciment o si de cas el problema que tenen es més bé por a ofendre a qui hui ja no els professa amor. 

No obstant, i ben bé ho deu saber la sra Canet, també es peca per omissió. I el passat plenari tingueren l'oportunitat de posicionar-se al costat de la democràcia i deixar de costat el partidisme. Però deixaren passar el tren. Tal volta creien que el tren estava a Borderia i per això el pergueren. Com havien de saber d'això si no reconegueren la labor de Suárez?

Covards, que vullgueren traure el peu del test negant-se a votar la moció que el PP presentava i l'excusa que utilitzaren va ser de burla. Que tindrà a vore la cansalà amb la velocitat? I qui vos impedix que presenteu una moció demanant el que, molt acertadament, demanareu?
 
Desperteu, socialistes de Tavernes, que el sr Juan ja està utilitzant els mitjans públics per a fer la seua campanya. I vosaltres ja no ixiu ni a la foto.

9 comentaris:

 1. Ací hi ha gent que de Suárez té poca idea. I quan dic ací, dic al 'Diari'.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I TU? TENS MOLTA IDEA? TAL VEGADA SI, PERO AL MENYS JO PREGUNTE, NO AFIRME COM TU. I AIXÒ QUE DESCONEIXC TOTALMENT QUI ESCRIU ACÍ, PERÒ PER LO MATEIX QUE TU DEURIES AL MENYS DE QÜESTIONAR-HO.

   Elimina
  2. Quanta majúscula... No crides tant, que no estem sords.

   Elimina
 2. Quanta rao tens , jo diria el germa profitos i el germa tonto. Ara aixo si el tonto sempre el el PSOE que encara no s'ha donat conte

  ResponElimina
 3. Es cert on estarien tots estos politicuchos de quatre galles si no fos per Suarez

  ResponElimina
 4. Jo crec que els del PSPV ja s'han donat compte pero tenen una faena millor i van a fer-li campanya al Bloc perque ja voreu com van els 2 a una. Lo que no es donara compte el PSPV es que el Bloc li llevara vots i quan no els necesiten els tirarán com a una colilla! El que avisa no es traidor

  ResponElimina
 5. Estos del Bloc tenen molta idea de Suarez, son com eixos que volem fer la historia com ells hagueren vullgut, encara que siga plena de mentires. Perque manipuladors com ells poc

  ResponElimina
 6. "Dame pan y llàmame tonto" això és el que fa el socialiste Victor Borràs que està afonant el seu partit per un bon jornal que li ha posat el llest de Jordi.
  Per què no obrin els ulls els solicialistes que no tenen pà?

  ResponElimina
 7. Suarez va sera l'hora de l'Opus i president d'una democràcia laica.
  Suarez va baixar a segona categoria la nostra autonomia, decidint-ho nomes des de Madrid. Cert que tambe els valencians ens vam deixar, pero aixo ho va fer Suarez, com el cafè para todos a Regiones que no volien cap competència ni autonomia.
  Aixo son fets i cap manipulació.
  I entre tots els que s'el van carregar molts van seguir fent carrera politica, de dretes i d'esquerres.
  Despres que cadascú pense el que vullga de l'home, pero no cal fer-lo màrtir de res quan se'l va usar i oblidar sense cap càrrec de consciencia. Ara, mort?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari