Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 d’abril de 2014

El govern municipal "oblida" avisar els pares de la escolarització dels xiquets de tres anys

Esta setmana s'ha d'iniciat el procediment d'escolarització dels xiquets que l'any que ve aniran a l'escola per primera vegada. Es tracta d'una sola setmana, del 7 al 14 d'abril, en què s'ha de presentar la documentació i la instància, tal i com marca la resolució de 25 de febrer de 2014 (annex I, 3.3).

Documentació al web municipal, totalment desfassada
Des del mes de febrer ha hagut temps més que suficient per avisar amb antelació els pares, ja que el termini és d'una sola setmana i la documentació que s'ha d'entregar no és poca. No obstant, el govern, amb la regidora Altur al capdavant del departament d'educació, semblen estar mirant a altre costat i, com ja va sent costum, en l'últim moment fan alguna cosa per intentar "cobrir-se les esquenes".
Les notificacions als pares arribaren divendres passat i hui, dimecres, al web municipal trobem la informació relativa al curs 2012-2013 (tot i que s'anuncia que s'ha actualitzat).

Sabem de sobres que els pares estaran ja assabentats de tot el que han de fer, però l'ajuntament ha de fer la seua tasca informativa en un aspecte tan important com aquest. Informació tardana i errònia, i després diran que es preocupen per les famílies i l'educació dels més menuts...

11 comentaris:

 1. De estos me ho crec tot.

  ResponElimina
 2. Tot allo en el que no es puguen fer fotos no els interessa.
  Es fara fotos el sr Juan llevant les bosses del fem que han posat en les noves senyals de transit prop del patronat?

  ResponElimina
 3. I que voleu deste gran director dorquesta? Este gran alcalde que tenim s'alça de mati, es posa el traje i pregunta: a qina hora es la foto? Tot lo demes limporta un pepino.
  I estos son els abanderats de leducacio?

  ResponElimina
 4. De cobrar no sobliden no.

  ResponElimina
 5. Mira que maneu.
  Heu publicat el desastre que són els del bipartit i de seguida nota de premsa i web actualitzada.
  Estos van al ritme que vosaltres els marqueu.
  Si no haguera sigut per vosaltres s'hagueren quedat molts xiquets i xiquetes sense escolaritzar.

  ResponElimina
 6. Com pot ser que si ho fan tots els anys aquest anys se'ls haja oblidat? No hi ha una persona encarregada per a totes aquestes coses? Menos mal que eu informat i enseguida han actualitzat l'apartat a la pagina web de l'ajuntament.

  ResponElimina
 7. aixo que este gran alcalde ve de familia de mestres, peró es igual a ell sols l'importa la foto.

  ResponElimina
 8. De la guarde tampoc han dit res. Quan comença la matriculacio per el proper curs?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Farem les preguntes pertinents i vos informarem només ho sapigam.

   Elimina
 9. Així és, vosaltres publiqueu/denuncieu i ells en silenci fan com si no passara res i en silenci posen o fan allò denunciat sense explicacions al ciutadà. Perque segons ells això no te importància en la "transparència" que tant presumixen. Al mensys m'alegre d'una cosa, algú d'estos es dedica a llegir el diari i es creu que no ho fan tan "rebé" com es pensen.

  ResponElimina
 10. Estem contents perquè el nostre treball té el seu fruit: poc després de la publicació d'esta notícia la vergonya a entrat en algun despatx del govern i s'han decidit per fi a donar informació i fer una nota de premsa. Una volta més, tard; però al cap i a la fi s'ha informat a la ciutadania i ens atreviam a dir que alguna cosa tenim a vore.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari