Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 d’abril de 2014

El govern va a salto de mata.

I de nou la falta de previsió i bona gestió fa que els procediments a Tavernes es facen a presses i corregudes. 

En este cas tenim entre mans el nou contracte del servici de Salvament i Socorrisme de les platges de Tavernes i la Goleta. Hui mateix hem vist publicat al BOP l'edicte de l'apertura del procediment d'adjudicació del mateix.

Doncs bé, en este edicte podem llegir (punt 8) que la data màxima per a presentar les solicituts és de 15 dies naturals des de la publicació al BOP. És a dir, des de hui fins a 15 dies NATURALS tenen de termini per a presentar dites sol·licituts. 

Tan mateix al punt 12 del mateix edicte podem llegir que els plecs i la documentació necessària estarà disponible al web del nostre Ajuntament. Imaginem que qui haja volgut presentar els documents per a participar en este concurs haurà punxat a l'apartat de Perfil del contractant. Però el que ha trobat és açò:No hi ha cap documentació per a emplenar, ni cap plec de condicions, ni res del que poder tirar mà. 

En fi, menys fotos i més faena, governants de Tavernes.

3 comentaris:

 1. Que vergonya. Ja no son sols Llàcer i Jordi els que fan "numerets", Llum també vol juagar e eixe joc.

  ResponElimina
 2. Lo normal seria penjar tota la documentació en el perfil del contractant abans d'enviar l'anunci al BOP però els del bipartit ho fan tot al reves.
  Desprès venen impugnacions de concursos per incumpliment de la llei de contractes o sospites de que alguns tenen la documentació abans que altres.

  ResponElimina
 3. Ací tenim una mostra de l'excel·lència i la transparència de la gestió del senyor Juan i dels seus regidors.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari