Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 d’abril de 2014

En 2013 vam pagar massa contribució

En les últimes setmanes el bipartit ens ha dit que el pressupost de 2013 es va tancar amb 1'5 milions de superàvit però encara no ens ha informat com s'ha aconseguit eixe gran superàvit.

Eixe gran superàvit s'ha aconseguit perquè en 2103 ens van cobrar massa contribució.

En 2013 vam pagar, en concepte de contribució, 1'5 milions d'euros mes dels que feien falta per a pagar els gastos de l'ajuntament i d'ací, de les nostres butxaques, és d'on ha eixit el superàvit.

Eixos 1,5 milions d'euros haurien d'haver-se quedat en les nostres butxaques en compte d'estar en les arques de l'ajuntament perquè, com ara s’ha demostrat, eixos 1,5 milions d'euros no li feien falta a l’ajuntament i a les butxaques dels ciutadans de Tavernes si.

En 2013 ens van cobrar 7,5 milions d'euros de contribució (dades del BIM de febrer) i han sobrat 1,5 milions d'euros. A l'ajuntament li ha sobrat el 20% de la contribució que ens va cobrar en 2013. Ho podem vore en el següent gràfic:


Explicarem, amb un exemple pràctic, el que algunes vivendes van pagar de contribució en 2013, el que feia falta pagar i els diners que podríem tindre a la nostra butxaca:


Sabem que hem de pagar els nostres impostos però volem pagar els impostos que facen falta i no pagar impostos excessius perquè els nostres governants presumisquen de superàvit a costa de les nostres butxaques.

8 comentaris:

 1. Ja era hora que algú explicara d'on ha ixit el superavit.
  Ara resulta que el superavit ha ixit de la nostar butxaca i que el bipartit ens ha cobrat un 20% més de contribució de la que fea falta.
  L'alcalde està obligant a que ens sacrifiquem i ens apretem el cinturó sense fer falta i despres ens assabentem que encara sobren diners per a pagar-li 14.000 € extres el seu amic el cap de policia.

  ResponElimina
 2. I Dijous Sant ens cobraran altra vegada la contribució.
  Totes les Pasqües netets gracies al duo Jordi/Borràs.

  ResponElimina
 3. Pero si la contribució la vau pujar vosaltres tots els anys desde 2006!!! Que digueu?? Ara es quan començarà a baixar... I no per les vostres gestions. Espera a 2014, 15 i 16.

  ResponElimina
 4. jajaja y la piscina y el parking como lo pagamos?
  Los déficit de años anteriores los tendremos que pagar con superávits ahora.... o nos vamos a endeudar para que nuestros hijos paguen las deudas de un ayuntamiento quebrado???

  ResponElimina
  Respostes
  1. Muy facil,se pagara con lo que nos hacen pagar de mas este gobierno incapaz,sectario y mentiroso

   Elimina
 5. Estos del govern han estudiant economia i en la clase de gestio van aplegar els ultims per aixo per a reflotar una empresa com l'ajuntament , lleven sou als treballadors i als veïns els abrasim a impostos.
  Vergonya que no en tenen gens.

  ResponElimina
 6. para pagar las deudas que dejo el anterior gobierno.....

  ResponElimina
 7. No hace falta pagar tantos impuestos para pagar las deudas. Este año pagaremos menos impuestos y también se pagaran las deudas y el año pasafo también se pagaron las deudas y sobro un millon y medio de euros.
  Asi que impuestos los necesarios que estamos en crisis.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari