Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 19 d’abril de 2014

Espera't assentat


Hui volem tornar a denunciar altre exemple de la política de propaganda buida de contingut del bipartit del sr. Jordi Juan.

Fa només un any la regidora socialista Altur i el regidor del BLOC Llàcer van anunciar, a so de bombo i platerets, la posada en marxa de la campanya "espera't llegint" que tènia com a objectiu fomentar la lectura en valencià en llocs públics com l’ajuntament de Tavernes, el centre social del Braç Treballador, el jutjat de pau i el centre de salut amb l'objectiu de que qualsevol ciutadà tinguera l’oportunitat de llegir un poc mentre realitzava les seues activitats i gestions en els edificis públics.
Ara ens trobem que la realitat és que els expositors del centre de salut estan buits. Estan tan buits com les campanyes propagandístiques del bipartit, buides de contingut i fetes amb l'unic objectiut de fer un titular i una foto.


Nosaltres hem decidit rebatejar la campanya i denominar-la "Espera't assentat” i esperem que la nostra denúncia servisca, com tantes altres vegades, perquè el bipartit es moga i òmpliga de contingut els expositors de l'encertada campanya espera't llegint perquè continue animant als veïns de la localitat a gaudir uns minuts del plaer de la lectura en valencià.

2 comentaris:

 1. Trobaria més denunciable l'estat de senyalització horitzontal, els passos de zebra estan prou esborrats i no té sentit emprar la linea verda per cadascun dels passos de zebra.

  Jo quan trobe alguna falta, el que faig es comunicar-ho per la "linea verde" que es una aplicació per al mòbil on oi pots dir a l'ajuntament les mancançes de certs serveis.
  http://www.lineaverdemunicipal.com/Default.aspx
  Crec que és el camí adequat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. adequat és tot allò que tinga algun resultat positiu. Pot ser la línia verda resulte efectiva per tal d'aconseguir objectius front un ajuntament prou més pendent de la seua imatge que de fer coses, però la comunicació pública i lliure als ciutadans de la Vall també és necessària per tal de uq ees sàpiga fins a quin punt hi ha una immobilització per part de l'ajuntament, a no ser que siga per fer-se una foto o per fer imatge individual. Jo sóc lector dels diversos blogs de Tavernes, de tots els colors, i com que no tinc accés a la informació per altres llocs... puc assegurar-te que aquest és un bon camí per fer-ho

   Elimina

Escriu el teu comentari