Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 8 d’abril de 2014

Resum ple abril 2014: El govern municipal seguix vivint en una contínua falta de previsió

Comencem amb el resum del plenari d'este mes de abril. I per posar-li un ordre, ja que ha sigut del més sorprenent i no sabriem per on anar, anem a parlar dels acords referents a economia, hisenda, patrimoni i especial de comptes que a esta sessió s'han tractat.

Hui ha pres possesió (per fi, i amb permís del sr alcalde)  el regidor que substituirà a Salva Ferrando. Pepe Talens és un home ja conegut pel poble que du treballant pel poble en altres legislatures ja. Ens alegrem de la seua incorporació.

4 han sigut els dictàmens que s'han presentat i, per resumir-ho en poques paraules, són una mostra de com treballa este govern: "a salto de mata".

La primera modificació de crèdit fa referència a la pavimentació del residencial de la Sardina que llevarà pressupost a les partides destinades a la renovació de les postes de salvament i socorrisme i altres de senyalització. Com no estava PREVIST que la pavimentació tinguera eixe cost s'han de llevar d'uns llocs per a tapar altres.


El primer alçament d'objecció feia referència el pagament no PREVIST d'unes obres al col·legi Sant Miquel.El segon alçament feia referencia al pagament de les renovacions dels carnets de conduir de personal de l'ajuntament que al pla d'ajust poc PREVISOR s'havien suprimit.El 4 dictamen reconeixia extrajudicialment el pagament de més de 150 documents per valor de 144.572'59€.Tots han estat aprovats per unanimitat encara que la falta de previsió els fa anar fent i desfent i perdent temps.El partit Popular sols ha fet una objecció al 4 punt. De les 152 factures a pagar han de revisar algunes que no tenen clares, però consideraven que els treballs fets de les empreses del poble havien de ser abonats.

2 comentaris:

  1. Es clar la falta de PREVISIO es el que millor fa este Bipartit

    ResponElimina
  2. Estic desijant que aplegeu al comentari sobre la indecencia de les hores extra de algu del ajuntament. I si sabeu que es posse-ho

    ResponElimina

Escriu el teu comentari