Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 5 d’abril de 2014

L'alta tensió es duplica a Tavernes de la Valldigna

Des de fa uns dies estem vegent que el sr Juan conta les versions com a ell li convé de les histories que a Tavernes ocòrren.

Nosaltres no volem que el sr Juan jugue amb els nostres veïns i per això anem a começar a destapar-li la cara. I el primer plat anem a servir-lo hui.

Segur que recordem al sr Juan i als companys del seu partit al capdavant de manifestacions en contra de la l'alta tensió a Tavernes. Inclús al seu programa venia ben clar que anaven a lluitar i a lliberar als veïns de Tavernes del pes de l'alta tensió. 


Doncs sembla ser que la memòria se'ls ha borrat o que ja no li convé anar a les manifestacions. Sembla que s'han quedat sense cassoles. O potser s'ha assabentat que per molt alcalde que sigues no és pot lluitar contra 6 sentències diferents en les que el jutje li dona la raó a la empresa que instal·la la línia.

Siga com siga, els veïns de Tavernes estem vegent que de sobte tenim el doblatge de la linia d'alta tensió i que no està soterrada ni l'ha retirar com ell prometia. 
Ara que hem de fer els veïns de Tavernes, anar amb cassoles a la porta de s'ha casa a fer bona cosa de soroll?

Gràcies al veí que ens ha enviat esta informació i les fotos, ja sabeu que vosaltres sou qui mogueu este Diari.8 comentaris:

 1. Els que volien soterrar l'alta tensió, ara resulta que la doblen! Perque aquesta noticia no té gran rellevància a Tavernes? Recorde quan estava Eugenio que feren manifestació i tot.. ara que es duplica... PERQUE NO ES FA RES? Serà perque esta el Bipartit promotor de les manifestacions?

  ResponElimina
 2. Ni l'alcalde ni el seu blog han dit res de que estàn duplicant la alta tensió.
  Gran estafa el programa electoral de Jordi que no ha fet res ni per llevar ni per soterrar l'alta tensió. Ha fet el contrari del que prometia.

  ResponElimina
 3. NO ES EL MATEIS PREDICAR QUE DONAR BLAT.

  ResponElimina
 4. YO PREFERIRIA QUE HICERA LA GENTE UNA BUENA CACEROLADA, AL MENOS ASI ALGUNO QUE OTRO FOMENTARIA LA COMPRA EN EL POBLE, YA QUE ALGUNA CAZUELA SE ABOLLARA Y TENDRA QUE COMPRAR UNA NUEVA.

  EL LUNES A LAS 18:00 OS CONVOCO A LA CACEROLADA EN FAVOR NO A LA DUPLICACION DE NUESTRA ALTA TENSION.

  NO FALLEIS OS ESPERO.

  ResponElimina
 5. Ei, i què tal alguna referència, font o alguna cosa més concreta? Qui em diu a mi que eixes fotos no són de fa 6 anys? Ara resulta que sou tots uns experts en torres d'alta tensió! Tal vegada si no s'ha dit res EN CAP LLOC, és perquè és mentida.Que inventar és molt fàcil! Però més fàcil és identificar les mentides. Per favor, una referència fiable, o sinó la notícia té la mateixa credibilitat que les promeses electorals del PP ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si estagueres per el poble, o mes be per la zona de l'ombría, vories a diari als operaris de la contrata d'Iberdrola fent les noves instalacions desde fa un temps, una empresa nomenada Eiffege o algo aixina. Aixó es ARA, no fa sis anys

   Elimina
  2. Done fe de que la tercera foto es de fa menys d'un mes anant al Clot

   Elimina

Escriu el teu comentari