Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 26 d’abril de 2014

Les pasqües més curtes de la història de Tavernes

S'acosta el dilluns de Sant Vicent, festa que tradicionalment s'ha celebrat a Tavernes i este any no es podrà celebrar perque així es va decidir al plenari d'agost del 2013 com a proposta de la sra Altur, del PSOE.

Imaginem que als nostres governants poc els importa si a la gent li agrada o no la festa de Sant Vicent, però des del Diari sí estem preocupats per aquest tema i també alguns veïns.

I este és el cas d'un jove que li ha preguntat al sr Juan perquè ja no se celebrava Sant Vicent a Tavernes. La resposta del sr Juan ha sigut per a enmarcar:

El nostre alcalde diu que va ser decisió "del plenari". Sembla que quan interessa les decisions les pren l'alcaldia o el govern, però quan no són encertades és cosa "del plenari".

El que va ocorrer al plenari es recull a l'acta que tots podeu consultar al web de l'ajuntament i que nosaltres vos exposem a continuació en el punt que ens ocupa. 


Com ben bé podeu llegir, la sra Altur no escolta raons i basant-se en la bona acollida que ha tingut en la ciutadania (no sabem en quines dades es basa, realment) diu que eixes són les festes locals.

L'intervenció del sr Juan no es queda enrere i argumenta que posa les festes locals a Falles i Festes del poble per a potenciar-les. Sr Juan, s'ha de fer més feina per a potenciar una festa. 

És cert que han assumit l'error (o al menys ho ha fet el sr Juan) però s'ha llevat les puces tirant-li la culpa al plenari. La decisió va ser del govern municipal, ja que el PP va votar en contra.

Des del Diari ens preguntem si està serà una volta més una disputa disfressada entre partits companys de govern com tantes altres hem anat vegent al llarg de la legislatura.

3 comentaris:

 1. Ara diu que s'ha equivocat?
  Ens ha fotut la segon pasqua i ha llevat un festa tradicional. Vaja brometa la de este alcalde.
  I l'any que ve que farà?
  Jo no tinc clar que torne la festa de Sant Vicent mentres ell siga alcalde.
  Jordi dimissió!!

  ResponElimina
 2. Ens lleva una festa tradicional i torna a perjudicar als negocis de la platja.

  ResponElimina
 3. Tan se val qui ho decidís, rectificar és humá. No considere q la resposta per part d l'alcalde siga per a crucifixar-lo, veritat? Es va decidir al ple i santes pasqües. ja han admés que no ha estat encertat. Sincerament, si hem de ponderar les caguerades governamentals, que es tracte de llençar merda envers una decisió com aquesta, em sembla d'una oposició amb molts pocs recursos argumentatius... trist senyors, molt trist.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari