Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 d’abril de 2014

NPR Centre excursionista CETV: Este cap de setmana tindrà lloc la I Concentració d'Espeleòlegs 2014

Els pròxims dies 12 i 13 d'abril tindrà lloc en La Valldigna la I Concentració d'Espeleòlegs 2014, organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, el COUPV de la Universitat Politècnica de València i el Club Espeleologia de Vila-real.
En la mateixa participen al voltant de 200 espeleòlegs, arribats des de tota la geografia espanyola i des d'Itàlia. El principal requisit per a poder participar és que estiguen federats.

Les activitats espeleològiques es realitzaran en el Pla dels Simes a Barx, que és una de les zones on es troben concentrades la major quantitat d'avencs de tota la Comunitat Valenciana. Els organitzadors han instal·lat 3000 m. de corda, així com 300 fraccionaments en 15 avencs, destacant entre elles com mes tècniques, la del Pilar, que és la mes fonda, l'A-10 de 220 m., la de Violetes de 172 m, la del Clot dels Suros.


L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha cedit les seues instal·lacions esportives per a acollir a tots els participants, qui pernoctaran en una de les pistes del poliesportiu.

El programa de les activitats és el següent:

Dissabte dia 12:
07:30 h.- Recepció. Entrega de camisetes. Visita i distribució de les cavitats en el Pla de les Simes a Barx.
19:00 h.- Desplaçament a Tavernes de laValldigna
20:00 h.- Ponència a càrrec de l'Escola Valenciana d'Espeleologia en la casa de la cultura. 
21:30 h .- Sopar en el Poliesportiu. Presentació dels col·laboradors i patrocinadors. Entrega de premis
23:00 h.- Pernocta.

Diumenge dia 13
08:00.- Desdejuni. Distribució cavitats en el Pla dels Simes a Barx.
18:00.- Clausura de la concentració.

En el Pla dels Simes haurà instal·lat un control per a distribuir als participants i un avituallament per als mateixos. Així mateix hi ha un equip de rescat per a atendre qualsevol emergència.

En el mencionat esdeveniment han col·laborat la Mancomunitat de la Valldigna, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la Universitat Politècnica de València, la Federació d'Espeleologia de la Comunitat Valenciana i el CEC. Així mateix ha sigut patrocinada per Natura Vertical, A TREMON, Otevall, Raorsa, RODCLE, Vents Muntanya i Natura, Esportverd, Nunatak, Casa Cima, Grup Espeleologia COMANDO, C.M.E.X, Societat Esportiva ESPEMO, Club Trenca Corda, Bar Els Lleons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari