Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 14 d’abril de 2014

NPR El Partit Popular de Tavernes denuncia l'excés d'hores extra del cap de policia de Tavernes de la Valldigna

Des del Partit Popular de Tavernes volem manifestar la nostra indignació pel que s'està consentint per part del govern del Sr. Jordi Juan en el tema de les hores extra d’uns pocs treballadors.
Són temps difícils per a tots -recordem que els aturats de Tavernes van augmentar novament en el mes de març- però resulta molt més fàcil per algun lloc de treball del nostre ajuntament.

En el passat plenari la regidora popular Maria Ciscar va preguntar al Sr. Jordi Juan per què el cap de la policia local necessita 80 o 90 hores extra cada mes per a dur a terme correctament les seves tasques. La regidora va anunciar el total d´hores extra que es van realitzar en l´any 2013 per aquest lloc de treball i ascendiren a un total de 703 hores, fet que va suposar que s’afegira el sou l’excessiva suma de 14.365 €.Creguem que és una immoralitat en estos temps pagar al mes a un lloc de treball amb una nòmina fixa de més de 2.000 €, un extra més de 1.710 € en concepte d´hores extra i a banda el que li s´afegeix per la seua productivitat.

La Sra. Ciscar va remarcar que “aquest lloc de treball és de molta responsabilitat però el grup popular considerem un abús la gran quantitat d´hores realitzades tots els mesos”. En el ple va fer la comparativa de l'anterior cap de policia i, malgrat que també es realitzaven hores, es demostrà que eren molt menys de la meitat.


El partit popular no va a consentir diferències i privilegis en cap lloc de treball, per aquest motiu demana explicacions al govern del perquè d´aquests fets.

3 comentaris:

 1. Que cobra per anar a un processó?
  Ahir anava acompanyant a l'alcalde i m'agradaria saber si cobra per anar a les processons i que li paga l'alcalde per acompanyar-lo.

  ResponElimina
 2. Este tipo de situacions es el que fa encendre a la gent que te que anar a treballar a una ETT, gent en formació i que per 10 hores li pagen 60 euros.
  Tinc vergonya de viure a este poble i de tenir als politicuchos que tenim que per a tindre quetet el galliner els sobornen pagant la animalada de diners

  ResponElimina
 3. Per què estàn tant calladets els sindicats de l'ajuntament i la resta de policies?
  Creuen que és normal?
  Estàn d'acord amb esta política de gratificacions de l'alcalde o callen per demanar gratificacions per ells tambè?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari