Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 d’abril de 2014

NPR El Partit Popular lamenta el tancament de la ràdio local


Manuel Vidal, portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna "lamenta el tancament de la ràdio que durant quasi 13 anys ha estat fent una feïna necessària: informar als veïns de Tavernes". Informació tan variada com anuncis d'actes o events de tot tipus fins i tot el tancament de camins per pluges o perill de crescuda del riu. Una informació apolítica que ben pocs saben donar.

Sols podem agraïr la valenta tasca que començà Carlos Gimeno i que han sabut mantenir els diferents treballadors i responsables que per allí han passat. "Esta ràdio era tan necessaria com útil. A la Valldigna sols s'escoltava Ràdio Valldigna i més avant Tres Creus Ràdio perquè ningú més parlava de les nostres coses" recorda el nostre portaveu. Lamentem la situació en la que quedaran els treballadors de la casa i esperem que el seu futur es resolga prompte.

Des del Partit Popular volem seguir oferint-li l'ajuda que hem estat donant-li als gerents i treballadors de la ràdio de Tavernes. El portaveu Manuel Vidal informa que  "hem tocat moltes portes i xafat molts despatxos de la Generalitat per a que no es tancara. Però lamentablement ha aplegat la resolució". D'això són ben sabedors els gerents de la ràdio i, com bé han fet públic al seu comunicat, el temps permetrà donar més explicacions.

Al mateix temps volem denunciar des del Partit Popular la poca sensibilitat amb què s'ha tractat el tema per part de les Administracions responsables .La Valldigna representa una singularitat en quant a comarca històrica sense altres mitjans de ràdio que puguen donar cobertura a la informació local.
Sembla que hi han interessos que no estan gens clars i vorem qui acaba aprofitant-se d'aquesta situació.

Hui és un dia trist per a la nostra vall. Esperem que el temps ho resolga tot.

2 comentaris:

 1. Estic d'acord amb l'article pero pense que sobrava... S'ha tancat per no tindre llicencia i no per qüestions polítiques encara que tots els partits de tavernes esteu alegant presions politiques.

  ResponElimina
 2. Tinc una pregunta per a tots els partits politics vallers:
  Perque no ajunteu tots els muscles i s'uniu per evitar el que ja pareix un cas perdut i intenteu solucionaro??
  Crec que tots els veins de tavernes i de la valldigna vos eu agrairien.
  De ja ficats, si la unitat de totes les forses politiques dona bon resultat,avoreu trobat la formula per resoldre tants problemes que hi han.
  Pot ser aixina pendrien eixemple els politic nacionals i arreglariem algo.
  PERFAVOR deixeu les creencies politiques apart i uniuse per el be d'un poble que ja esta agonisant.
  Vos eu demana un valler i un pobles.
  Moltes gracies i espere que estes paraules les llisga algun carrec politic i avore que diu.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari