Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 d’abril de 2014

NPR Karina Vercher: Karina Vercher demana una reunió urgent de les forces polítiques de Tavernes per a consensuar la creació d’una ràdio pública que evite el tancament de l’actual

La regidora progressista Karina Vercher davant el tancament de la ràdio de Tavernes, 3 Creus Ràdio, insta a la classe política local a actuar amb rapidesa per no deixar el poble sense un servei públic en valencià com és esta ràdio.

Per aquest motiu, la regidora no adscrita, ha demanat una reunió amb caràcter urgent per a buscar una solució real i factible que deixe de costat els interessos partidistes i busque el benefici per a Tavernes. Al seu entendre, aquesta solució podria ser la creació d'una ràdio municipal que seria perfectament realitzable amb l'acord de tots els partits i regidors de l'Ajuntament, per la qual cosa ha demanat formalment una reunió al alcalde de la ciutat i als portaveus de la resta de forces polítiques per a trobar una solució que no deixe Tavernes sense el servei públic que dona la ràdio local.

8 comentaris:

 1. Molt be karina!!!!
  Aixo es el ke espera el poble.
  Ke s' uniu els partits per solucionar els problemes.
  I no ke estiguen sempre pegam ke et pegare.
  Un 10 per a tu, ara vorem ke diuen els altres partits.

  ResponElimina
 2. Que algú li diga a aquesta dona que 3 Creus, com abans Ràdio Valldigna, no és un mitjà de servei públic. I ja posats, per favor, que li expliquen la diferència entre la cosa pública, de la qual, per exemple, ella n'és representant, i la cosa privada. Mare meua quin nivell de polítics tenim, sense excepció!

  ResponElimina
 3. Vixca tots els que no voleu que es fasa una radio publica per a la valldigna.
  Vixca el que no eu apollat ni colaborat per a que el poble tinguera mes empreses privaes, com almasents de taronja, ja que an preferit trasladarlos a altres poblacions perque els resultava millor.
  I vixca tota la gent que sa quedat al paro al tancar les dos empreses mes grans que hi havia a tavernes.
  No cregueu que aniauria que apollar la radio? Encara que siga que per a les persones que hi han treballant alli no es keden tambe sense faena.
  P.D. lo de vixca es en sarcasme, per als que no s' agen donat conter.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es pot recolzar la ràdio, clar. Des de la LEGALITAT!
   Si és ilegal, què vols que fem? Que ens ho botem a la torera?

   Elimina
  2. la veritat, hem done compter cada volta més de que con llegiu les notícies publicades pels propis gerents de la ràdio. El primer, els van denuciar en l'època que encara manava el PP. per lo que no ha sigut ni des del pp de tavernes ni la generalitat. simplement s'ha seguit un curs legal, tancar algo que no entra en la llei.
   segona, es pot fer una ràdio pública, però esta gent que la duia, ja no seria en quasi tota certesa els qui la portare, i la línia d'entreteniment ja no existiria, seria una arma política como ocurreix en tots els mitjas locals, autonòmics i estatals.

   Elimina
  3. No e dit de fer res ilegal.
   E dit de ferla publica i legal amb em suport de totes les forses politiques valleres.
   I ania que recordar que no estava ilegal com molts esta diguent, s' emparava en un buit legal que existeix.

   Elimina

Escriu el teu comentari