Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 d’abril de 2014

NPR NNGG: La Banda del Fènix amenitza les compresa al mercat del dijous per una bona causa

Ens envien aquesta nota des de NNGG del Partit Popular. 

El passat dijous mentre passejàvem pel mercat ambulant del dijous, poguérem sentir de fons una Banda que amenitzava les compres al mercat. Decidírem acostar-nos per a veure que és el que estava passant i poguérem veure que era un grup de joves que estava animant a la gent a què participaren, amb una xicoteta aportació, per a lluitar contra el càncer, ja que els diners que estaven arreplegant es dirigía a la seua investigació.

Aquest grup de Joves es tractava dels membres de la Banda del Fènix, una banda que s’ha creat fa poc però que han demostrat que estan ahi per a tot el que faça falta. És per això que van anar amenitzant cada racó del mercat ambulant informant a la gent que hi havia un lloc on es podien apropar per a col·laborar. També estaven presents membres de l’associació de la lluita contra el càncer de Tavernes animant a la gent a què participaren. 

Des del Grup Municipal animem a tota aquella gent a que col·labore per una bona causa, ja que els diners que s’arrepleguen es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia que cada vegada més esta present a la nostra societat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari