Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 d’abril de 2014

NPR PP: El partit Popular de Tavernes amb els empresaris de la platja


Durant tot el cap de setmana a la platja del nostre poble s’ha celebrat la festa de la Falla la Marina, una falla que gràcies als comerciants de la platja continua seguint la tradició valenciana de celebrar les Falles.

S’han dut a terme diverses activitats durant aquests 3 dies. El divendres poguérem veure com es plantava la Falla la Marina a les 17h a la Zona de San Bernardo. El dissabte es va elaborar per part dels bars col·laboradors, un menú Faller per a tots aquells visitants que volgueren gaudir d’un dia faller i on després, al cine- terrassa Olimpo, actuava l’orquestra Escandalo. 

Aquest matí els actes han continuat a la platja i s’ha instal·lat a la zona de San Bernardo, diverses activitats per a xiquets de forma gratuïta com els castells inflables i em pogut veure també una curiosa exposició de motos clàssiques. Per la vesprada a les 19:30 ha començat el passa carrers per la platja que ha acabat al lloc on estava la Falla plantada, han acudit al passa carrer totes les Falleres Majors de les Falles de Tavernes i la màxima representant del món faller de la nostra localitat, la Fallera Major de Tavernes Empar Mayans, juntament amb els respectius presidents. Però no ha sigut fins a les 20:30 quan s’ha posat fi al cap de setmana faller amb la cremà del monument 2014 de la Falla la Marina.


Els regidors del Partit Popular de Tavernes hem acudit, com cada any, a la cremà de la Falla la Marina i em pogut vore de primera mà, l’ambient faller que es respirava a la platja. També volem agrair, en nom de tot el Partit Popular, a tots els membres de ACEPLAT per seguir amb la història de la Falla de la Marina i donar-los la més sincera enhorabona per tota la feina que han fet aquest cap de setmana en els diversos actes realitzats, perquè ha estat de 10!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari