Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 d’abril de 2014

Utilitza el Bloc-Compromís el web municipal per a fer-se campanya?

Vicent Bufante, cap de premsa de l'alcaldia pagat per tots nosaltres, va fer notes de premsa de la dimissió de Vanessa i la presa de possesió de Perfecto però no ha dit res ni de la dimissió de Salva Ferrando ni de la presa de possesió de Pepe Talens. Si el sr Juan vol un cap de premsa per a ell o per al seu partit, que li paguen el jornal ell o el seu partit.

10 comentaris:

 1. Bufante porta la campanya del BLOC desde fa molt de temps.
  Abans li pagava el jornal el BLOC i ara li paga el jornal el poble gracies als tontos socialistes.
  Tot és igual. Bufante continua portant la campanya del BLOC però ara amb diners de tots els veins gracies als socialistes que ho permitixen.

  ResponElimina
 2. Clar que utilitza la web i el gabinet de premsa en benefici propi, és algo evident i vosaltres heu posat dues il·lustracions que serveixen d'exemple, encara que hi ha moltes mes. Per cert, algú em pot dir que tenen els regidors del Bloc i del Psoe, inclòs l'alcalde, en contra de la lluita contra el càncer que ahir en la festa per a recaptar diners no hi havia ningú d'ells?
  Parlant de tot, un gran èxit la vetlada d'anit contra el càncer. Enhorabona als organitzadors i gràcies als participants.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Molta gent comentava ahir en la casa de la cultura en el descans del festival contra el cancer el fet de no haver-hi ningú del Psoe ni del Bloc. On estava l'alcalde?

   Elimina
 3. Ja ho van demostrar al BIM i ara a la pàgina web de l'ajuntament. Este BUFANTE es un periodista "neutral" si si. BRAVO!!!!

  ResponElimina
 4. Ja esta be. Crec que el poble deuria obrir ja els ulls i vore la cuadrilla de niñatos que mos governa.
  JORDI DIMISSIO!!!

  ResponElimina
 5. Crec que és més que evident que el gabinet de premsa és d'alcaldia, és a dir, al servei de Bloc Compromís. S'han montat la seua paraeta de "palmeros digitals" que encapçalen el pardal i la web de l'ajuntament.
  El gabinet de premsa no informa d'una manera parcial i per a tots, ni tan sols per a tots els grups del govern així que no entenc per què Borràs no es posa un poc fort amb el tema. Simplement "aguanta el xaparrón".

  Això no és un govern per a tots i transparent, sinó que és un govern que mostra la cara que li convé, d'una manera descaradament parcial.

  ResponElimina
 6. Quin trio de enxufats del BLOC amb el "visto bueno" dels socialistes: Bufante, Chofre i el Nyau.

  ResponElimina
 7. INDIGNANT, llastima que la resta del poble que no llig, aquestes noticies, no s'entere.

  ResponElimina
 8. El gabinet de premsa de l'alcalde te vetat al PP. És sectari i partidiste.
  Tot el que te algo a vore amb el BLOC és noticia i el PP no te cabuda.
  El que ha fet amb la dimissió i la presa de posesió dels regidors del PP és la proba.
  Si el BLOC vol un gabinet que el pague amb els seus diners.

  ResponElimina
 9. Tan digne és Salfa Ferrando com Vanessa Martí. Que no aparega res de la dimissió de Ferrando és una discriminació per ideologia política en tota regla.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari