Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de maig de 2014

El concurs dels xiringuitos arriba més tard que mai i amb novetats

Volem donar un forta estirada de d'orelles al bipartit en general i al sr Benavent en particular per haver publicat el concurs 20 dies mes tard que l'any passat i aixó que l'any passat el vaen publicar molt tard però este any s'han superat encar més. Este retard farà que els adjudicataris tinguen molt poc de temps per a muntar les instal·lacions el que afectarà a la seua qualitat. Per que no publiquen el concurs a principi d'any? És necessari retardar tant un concurs que es fa tots els anys? En fi… son les coses que te este bipartit que dirigix el sr Juan

Enguany tindrem 2 xiringuitos amb les seues respectives hamaques i para-sols, 2 quioscos, 1 kitesurf, 1 terrassa i servicis naútics amb i sense motor. Com a novetats d'enguany destaquem que:

El quiosc que estava en l'entrada de la platja es desplaça fins a la zona situada enfront de l'Edifici Flamingo.
S'elimina el xiringuito i les hamaques i para-sols que estaven més sud de la nostra costa i l'altre es desplaça 50 metres mes al sud.El quiosc situat junt al canal no tindrà ni hamaques ni ombrel·les.
S'abandona la idea d'oferir un parc aquàtic de mar en la zona de l'edifici Neptuno.

Encara que no és cap novetat considerem que el govern local assumix un risc innecessari al tornar a a ubicar un xiringuito en la plataforma que s'utilitza per a drenar i netejar la zona de les comportes del canal de defensa en cas de fortes pluges.

1 comentari:

  1. Quina cuadrilla de 'sinverguenses' mira que retardar-se 20 dies... Perque mira que costa montar un xiringuito destos, jo crec que fins setembre no hauran acavat de montar el xiringo desmuntable de 4 metros cuadrats

    ResponElimina

Escriu el teu comentari