Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 30 de maig de 2014

Està el govern de Tavernes? No, ha ixit a fer-se una foto

No tenen vergonya ni la coneixeran mai. El govern del bipartit de Tavernes no té vergonya. 


El passat cap de setmana fins a 100 xiquets de l'Agrupament Escolta Valldigna entre d'altres, com fan cada any des de fa quasi 12 anys, es dedicaren a netejar les platges de Tavernes i la Goleta seguint amb la campanya Clean Up the Med.

Si, a netejar les nostres platges. A fer feïna que deurien fer altres.

El problema el trobem a certa informació del cartell que no és verdadera. Al cartell que teniu a la dreta diu que l'Ajuntament col·labora en l'activitat i des del Diari diguem que és MENTIRA. 

No els pagaren ni el transport i el berenar va correr a càrrec de l'associació d'empresaris de la platja de Tavernes que, després de vore com en passades edicions l'ajuntament no els va donar ni una botelleta d'aigua per a quels xiquets begueren, decidí pagar un berenar al restaurant Maneken Pis de la platja. 

Per no ajudar-los, ni tan sols els acostaren els contenidors a peu d'escala de cada entrada a la platja perquè els xiquets pogueren fer la feïna més agust i no els costara tant. Hagueren d'utilitzar els contenidors habituals de fem. Fins a 6 n'ompligueren.

Des del Diari volem recordar-li al govern que estos xiquets deixaren el seu cap de setmana de descans i diversió per a ajudar als nostres veïns a tindre una millor platja i que és més important açò que altres "fotos" que el govern es fa i que tenen molt poc contingut per al veí.

Servixca esta entrada també per agraïr-los a estos menuts que dedicaren el seu temps a les nostres platges. Que gent tan menuda comence a moure's en estes iniciatives és per aplaudir-los.

Foto cedida per l'Agrupament Escolta Valldigna de passades edicions de l'activitat

7 comentaris:

 1. Para que iban a hacerse fotos los niños no votan, tranquilos que ya los adoctrinaran en la escuela como vienen haciendo durante hace ya bastantes años

  ResponElimina
 2. Enhorabona a l'Agrupament escolta Valldigna, per aquesta iniciativa que un any mes, han portat a terme.

  ResponElimina
 3. Lo unic que saben es fer-se fotos a tots els llocs que van sigen ajudes de la diputació o de la mancomunitat. Fan les obres seues i es tiren ells el merit. Com esta la replaseta? Esperant a que el senyor alcalde vaja a inaugurarla i fer-se FOTOS perque nomes sap fer aixo...

  ResponElimina
 4. Soc Guillem Estruch, membre de l'A. E Valldigna

  L'activitat de la Neteja de Costes entra dins del conveni amb l'ajuntament per el qual rebem la subvenció com a associació. Per tant, sí son col·laboradors. És lamentable que s'utilitze una activitat amb xiquets per a fer política com esteu intentant fer, i menys si no es dona la informació correcta. Espere que ho publiqueu i no falteu a la veritat.

  D'altra banda, agraïm a l'associació de Comerciants el berenar al Maneken Pis.

  Salutacions

  ResponElimina
 5. Sap fer això, si. Eixa es la feina fàcil. Però la dificil es rebaixar el deute tan gran que hi havia a Tavernes. I més dificil es remontar en no arriba a tres anys el numero de vots que li han remontat al PP, eixe PP que tants anys havia tingut a Tavernes un coto privat. I ara? realment cregueu que tot ho fa mal? Prepotencia??

  ResponElimina
 6. Els xiquets han ahorrat diners x al ajuntament ja que ells han sigut els que han netejat la platja GRATIS i no la brigada... A cambi l'ajuntament no ha col-laborat ni en un duro... Perlotant no diners no party i no foto.

  ResponElimina
 7. Pare de xiquets a l'A.E.Valldigna: enguany em consta que ha estat la 12ena edició de la neteja de costes, i que cada any capta més joves a nivel comarcal. En cap altra edició s'ha fet una foto amb cap politic, per tant, en compte de malversar la informació que se vos va fer arribar per e-mail i no publicareu amb la nota de premsa, les fotos i el poster de l'activitat, ara va i feu política barriobajera utilitzant els recursos grafics que se vos varen remetre d'una activitat totalmen apolititzada, que busca la concienciació dels joves per a que netegen i no embruten la zona costanera.
  Continueu aixi.... continueu...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari