Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 29 de maig de 2014

Ha començat ja la campanya electoral per a les locals?

Pareix que comença ja a destruïr-se la relació PSOE-Bloc a Tavernes, i no és tan estrany perquè la gent del PSOE ja comença a estar farta. 

Per mantindre l'intimitat de la persona qui ha escrit este paraules no direm el seu nom, però si que reproduïrem les seues paraules per mostrar-li el nostre recolzament i compartir la seua opinió. 

Quan alguna agrupació fa el que correspon, ho fa perquè li toca o perquè la gent s'implica i dedica hores de la seua vida a aquest procés. I parle de la tradicional pegada de cartells. Quan penges una pancarta, després la despegues, él lògic. A no ser que et tallen la cordeta unes 3 vegades, aleshores, eixe procés és molt més repetitiu i costós, és clar. Quan la gent que treballem tenim hores al dia, generalment per la nit, és quan intentem penjar i despenjar cartells. Podem tardar 1 dia, 2 o 3, però el que tenim ben clar és que tot allò que hem penjat ho llevem... sense cap necessitat de fer un àlbum de fotos. 

Nosaltres afegim que tampoc cal fer una nota de premsa i publicar-ho al mitjans de comunicació. Ni al blog "familiar i acollidar" que va quedant-se sense plomes.Però ja saps, estimat valler, que el sr Juan i la seua cort d'honor són uns tirititers que viuen de la imatge i de la foto, perquè quan han de fer feïna sols saben plagiar projectes, comprar cotxes de policia per pintar com cal (per a ser un cotxe de policia i no per a utilitzar-lo perquè algú vaja pel poble gastant gasolina) i llevar contenidors de paper pequè feien olor. 

Ens consta que el PP va retirar els cartells la mateixa nit del diumenge i és visible que el PSOE sols els queden unes pancartes repartides pel poble. Però clar, ells no han fet fotos del moment en que netejaven el poble. 

Serà este el sentir dels socialistes que ja estàn farts de patir al Bloc o es que ha començat ja la campanya per a les locals?

7 comentaris:

 1. Jo no sé si ha començat la campanya per a les locals, però si en volta de tanta foto treballaren pel poble una miqueta més, igual alguna cosa funcionaria. MENOS FOTOS I MÉS TREBALLAR!!! o es que no saben fer-ho?? treballar em referixc...

  ResponElimina
 2. Pues falta un any llarguet.
  Acabaran fatigats!

  ResponElimina
 3. Els socialistes son prou masoquistes. Es deixen humillar pels bloqueros i no es queixen mai.

  ResponElimina
 4. Una mica de cada, el compromís no s'adorm, ni per a despenjar cartells ni per a fer campanya. Som efectius i on més efectivitat tenim és denuncuant corruptes i empresonant-los. Bona vesprada Diari del PP

  ResponElimina
  Respostes
  1. I anem a llevar-li més vots al PSOE que a les passades eleccions.

   Elimina
  2. Sou també efectius en tindre un periodista pagat per tot el poble per a fer-li SOLS campanya al alcalde i ni siquiera als aliats del Govern els del PSOE, vamos en poques paraules es queixaveu de manipulació i ahi teniu el BIM i el periodisteta privat de l'alcalde que sols li fa el book a ell. Vergonya magarraría.

   Elimina
 5. Vergonya!!!????....el pp de Tavernes no deuria de parlar de vegonya,i si tindren un poc mes.El bac que eu pegat en les europees deuria de servirvios per a reflexionar i pensar el perque de tants vots perduts,pero en lloc daixo es dediqueu a atacar a als altres,eixos que per cert han guanyat les eleccions europees a Tavernes i que vosaltres no eu segut ni per a comunicar per este blogg.Ni una noticia sobre els resultats de les votacions al nostre poble,aixo es de no saber perdre i demostra molt poca humiltat,tot el contrari del que busca la gent hui en dia.Aixi no aneu be,i el poble us ho tornara a dir dins de un any.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari