Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de maig de 2014

Ja es poden demanar les beques de "La Dipu et beca"

Este estiu, la Diputació de València i l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques. 28 joves en este Ajuntament i altres més en tota la província, podran viure l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

El programa desenvolupat per la Diputació està dirigit a joves de 18 anys o més, estudiants universitaris o de Formació Professional, que vulguen fer pràctiques durant els mesos de juliol i agost. Cada ajuntament decideix el perfil dels candidats i realitzarà la selecció basant-se en les seues necessitats i en els llocs disponibles.

Per a esta iniciativa, la Diputació i l'Ajuntament de Tavernes han destinat els fons necessaris per a les cobertures d’assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500€ al mes o, el que és el mateix, 1.000€ per la totalitat de les pràctiques.

En el cas del nostre poble, des del 12 fins el 27 de maig de 2014 es pot presentar la sol.licitud per participar en este programa de pràctiques formatives "LA DIPU ET BECA".

Tota la informació al respecte la tenia ací.

La documentació que presenten els aspirants com a mèrit s'ha de presentar mitjançant fotocopia compulsada (es poden dur els originals a l'Ajuntament i al registre d'entrada es faran i compulsaran les còpies).

Aquesta informació s'ha enviat als alumnes que van participar l'any passat a les especialitats que ara novament s'ofereixen i no van obtenir la beca.

Podeu tindre més informació telefonant a la Secció de Personal de l'Ajuntament, al 962824015 (ext.1133-1120).

2 comentaris:

  1. Com no siges del Bloc no fa falta que es presente ningú

    ResponElimina
  2. Bones beques han tret... Per a qu volen 5 en sanitat? I 4 de turisme? Que vol ahorrarse el senyor alcalde diners per a l'ajuntament pagant als joves que ell defensa 500€ al mes? Aixo és una animala. Lo que demane es que l'any que ve hi hajen més beques de diferents materies perque hi han molts en un grup i pocs o cap en altes.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari