Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 8 de maig de 2014

La regidora popular Raquel Escrivà fa una xarrada sobre el tractament i cura de les úlceres

La regidora popular Raquel Escrivà va estar en la vesprada del dimecres a la Casa de la Cultura fent una xarrada a l'associació d'ames de casa de Tavernes sobre la Guia per a persones amb úlceres de pressió o risc de patir-les i els seus cuidadors.
 

Raquel Escrivà és la responsable de docència de l'hospital Francesc de Borja de Gandia. Durant 29 anys ha treballat a dit hospital i això la fa la persona idònea per a ensenyar a les veïnes del seu poble.
 


Esta guia, dissenyada per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, dona unes pautes als cuidadors de malalts sobre com cuidar a les persones amb úlceres.La xarrada va ser molt amena, enriquidora i formativa. I este motiu fa que cada vegada l'associació vullga escoltar a la regidora perquè sempre aprenen i trauen un profit.
 
 2 comentaris:

  1. Enhorabona a Raquel Escrivá per la xarrada. Ma mare va assistir i al tornar a casa va comentar coses molt útils que tots deuriem conèixer. Es deurien fer xarrades d'aquest tipus més sovint.

    ResponElimina
  2. Una charla muy interesante. Tube la oportunidad de ir y sali muy contenta, espero que la asociacion de amas de casa de Tavernes vuelva a programar charlas como esta.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari