Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 23 de maig de 2014

Les contradiccions dels socialistes

El PSOE arrossega des de fa temps una sèrie de problemes que es posen de manifest molt més en època electoral. En aquests moments podríem assenyalar principalment dos: quan estan en l'oposició insisteixen maxaconamente en un esquerranisme mitiner i populista que queda en res quan estan en el poder. D'altra banda també tenen un greu problema amb la seua idea d'identitat espanyola “discutida-discutible”.

En aquests moments la flamant candidata socialista, Elena Valencino, té seriosos problemes per a poder presentar un discurs amb suficient coherència. Vol presentar un discurs que defense una Europa social però es troba que no hi ha cap referent clar en cap estat europeu.

Primer es van fixar en François Hollande, però prompte va acabar la il·lusió. Hollande va haver de canviar la seua estratègia nomenant a Manuel Valls com a primer ministre i aplicant la major retallada de despesa de la història de França. 50.000 milions.

A Alemanya, Martin Schulz i els socialdemòcrates del SPD estan coaligats amb Angela Merkel.

A Itàlia, Matteo Renzi està aplicant també retallades.

Abans de res Valenciano es queda sense arguments vàlids. No importa, parlem de masclisme, avortament i coses per l'estil.
Un altre problema important per al PSOE és el relacionat amb la identitat espanyola. La major part dels socialistes espanyols se senten profunda i clarament espanyols, encara que els socialistes de Girona i d'altres grupúsculs trenquen amb eixe sentiment quasi general i recolzen obertament el referèndum independentista. Així s'explica l'estancament en les enquestes o, en molts casos, la pèrdua clara de posicions.

També podríem agregar, com a final, la qual cosa veuen i diuen molts socialistes, la sensació de que no existeix un projecte comú a Espanya. Açò si que fereix als vertaders socialistes.

En aquesta situació es presenta Elena Valenciano a demanar el vot per a les eleccions europees.

18 comentaris:

 1. Juanjo Sala DNI 20007598J27 de maig de 2014 a les 15:16

  I les contradiccions del Bloc local, pel que diuen al Bloc de combatre la manipulació i l'amiguisme.

  Notícia a La Cotorra: "El dilluns, dia 26,s'obri la matriculació de l'Escola d'Estiu del 2014"

  Anònim ha dit...
  Com no li donen la concessió al de sempre s'arma la de San Quintín. Jo propose una adjudicació directa.
  24/05/2014 1:06:00

  Juanjo Sala Escrihuela DNI 20.007.598-J (gerent Juanjo Tradicions) ha dit...
  L'ultim comentari dona a entreveure el nivell periodístic d'aquest llogaret, donant a entendre que els concursos es donen a dit des de la nostra administració local. Es una acusació molt greu cap una empresa local i sobretot als nostres politics governants i funcionaris, cosa que sembla mentida publique sense demanar signatura amb noms i DNI com sol demanar aquest blog en les acusacions personals.Poca personalitat en mantenir les pròpies normes de publicació, fent-se o no segons per on bufa el vent.
  25/05/2014 1:25:00

  Admin. Cotorra:
  Ens estem recordant allò de "Justificatio non petita, acusatio manifesta". Serà aquest el cas? preguntem.Ací ningú ha dit cap nom.El nivell és el mateix quan es publica un comentari que algú, pel motiu que siga no li pot agradar, com quan se'ns diu en forma despectiva "aquest llogaret".Efectivament sempre hi ha que va segons bufa el vent: altres vegades hem llegit agraïments de vosté quan la noticia li ha interessat o li ha convingut.
  25/05/2014 7:04:00

  ResponElimina
 2. Juanjo Sala DNI 20007598J27 de maig de 2014 a les 15:18

  Pel que diuen de la manipulació del Bloc(II):

  Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
  Em sembla molt greu que un blog publique un comentari que pot fregar el delicte per suposada difamació d’una empresa local, i sobretot dels funcionaris i polítics locals de qui depenen els concursos dels contractes, fent creure a la gent que les CONCESSIONS ES DONEN, i deixar entreveure de que sempre siga PER A UN MATEIX.

  Admin. Cotorra:
  La Cotorra no té cap obligació de publicar res i ho deixem clar:ens reservem el dret i ho diguem clar en l'encapçalament del blog.A casa nostra, les normes les marca l'equip de casa, i qui vol juga i qui no vol no juga.I les discussions estèrils i que no porten a cap lloc, intenten de seguida tallar-les. Vosté ha dit la seua i nosaltres la nostra. Estem en les paus. I problema acabat.
  26/05/2014 16:31:00

  Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
  És lamentable que l’administrador amague una difamació darrere de que no s’anomena a ningú, quan diu DONAR-LI-HO AL DE SEMPRE, i els darrers quatre anys ha guanyat el contracte la única empresa local que es dedica al món de l’animació, coneguda per tot el poble. És precís dir nom i DNI? Per altra banda, quan hi ha acusacions greus, tant en eixe blog com en Quadern es demana identitat (ben fet) per poder comentar, sino la responsabilitat de la publicació depén de l’administrador que ho permet.A més a més,correcte que a casa seua marque les seues normes,però siga conseqüent i faça-ce-les complir a vosté mateix, reservar-se el dret es veu que és el mateix que censurar, així que si ha de decidir quins comentaris meus li interesen i quins no, lleve’ls tots. No m’agrada eixe joc de trasparència i democràcia.

  Admin. Cotorra:
  Li ho hem dit. Problema acabat.
  26/05/2014 17:15:00

  Juanjo Sala ha dit...
  Tot el contrari.El problema us acaba de començar.
  26/05/2014 17:49:00

  Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
  De pau ni problema acabat,res.D'acord que les normes les facen vostés, però si no són capaços de fer-les complir ni vostés mateixos (ens reservem el dret=censurem) no compten més amb mí per ací.Ni per defendre'm.Ja que per la senda del diàleg hi ha vegades que no els interesa fer-ne cas, quan ho considerem oportú anirem per altres vies on faça falta.Vostés ho han dit més d'una vegada, cada blog es fa directament responsable del que publica i encara que no diga noms, quan és clar a qui al•ludeixen això no li lleva un cèntim de gravetat al DELICTE. Així que amb compte del que s'escriu o es deixa d'escriure.

  Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
  I lo del problema que us vé no serà cosa meua, sino per la manera vostra de fer i perque sempre quedaran altres mitjans pels que s’acaba enterant tota la gent.

  Admin. Cotorra:
  ...Les valoracions que fa no li les les tenim en compter. Ni erem tan bons quant ens agraïa la informació que hem donat sobre la seua empresa en activitats de pilota ni som ara el dimoni.

  Sobre este seu darrer comentari, prova la seua filosofia de l'amiguisme quant en els demés confonen interesos empresarials i ciutadans. Servidor no fa CAP activitat de pilota al poble per la seua empresa, els ha enviat noticies del Club de Pilota local del qual és president i signa com a tal. Es veu que pretenen que els hagen d'agrair que publiquen les noticies esportives locals. Però si això els molesta, anirem a difondre-les en altres mitjans.

  ResponElimina
 3. Per tal que el lector tinga un coneixement més exacte, els enviem respostes que li hem donat al Sr. Sala a comentaris, cosa que ell no esmenta. I estan ben visibles al blog.

  1.Primera resposta

  Mire vosté, senyor Juanjo Sala Escrihuela, el primer que pensem ha de fer vosté es rellegir bé i interpretar el que es diu i no el que vosté pretén que es diu.

  El primer comentari diu: "Com no li donen la concessió al de sempre s'arma la de Sant Quintin. Propose una adjudicació directa".

  Esta ben clar no? Nomes cal interpretar el que diu:

  El comentarista diu que a eixa persona o empresa que no cita sempre se li ha donat la concessió i cal entendre que ben donada i per mèrits, perquè ell no diu res en contra del procediment usat i si no ho diu, cal deduir que es perquè se li ha concedit segons les bases i la llei.

  Simplement entenem que creu que si a eixa persona no li donen la concessió, es pot enfadar, que es com cal interpretar a nivell de llenguatge col·loquial i el que s'enten a Tavernes "armar la de Sant Quintin".

  I el comentarista proposa una adjudicació directa, com si haguera volgut proposar una altra cosa. I això no vol dir que s'haja de fer així, perquè segur que es farà segons llei.

  No diu en cap moment, ni dona a entendre que s'haja donat a dit en anys anteriors per l'administració local. Ni malparla de cap funcionari o funcionaria, ni diu res dels governants.

  Això son les interpretacions que fa vosté de coses que no es diuen ni es lligen en cap lloc.

  I per favor, les amenaces deixe-les de costat. Que ací som gent de pau. I nosaltres en aquest lio no tenim res a vore.

  Nosaltres fem una interpretació del comentari i com no veiem res de l'altre món el publiquem.

  Vosté n'ha fet una altra interpretació. L'hem publicada. Que el lector jutge i contraste. I traga les seues conclusions.

  I no es de rebut que aprofite per "recordar-se" del missatger en pla irònic o burleta.

  Les valoracions que fa no li les les tenim en compter. Ni erem tan bons quant ens agraïa la informació que hem donat sobre la seua empresa en activitats de pilota ni som ara el dimoni.

  Som els mateixos amb els mateixos criteris de sempre.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Juanjo Sala DNI 20007598J28 de maig de 2014 a les 1:12

   No hi ha interpretacions que valguen.
   -DONAR un contracte no es VALORAR, ni ADJUDICAR, ni CONCEDIR-LO.
   -Proposar FER UNA ADJUDICACIÓ DIRECTA no és cap OPINIÓ, és una ACUSACIÓ, i prou greu del que es suposa que fa una administració i una empresa. Qui ho permet publicar, deu d'estar d'acord quan deixa difamar tranquilament, cedint el seu espai.
   No trobe que açò siga cap joc de xiquets per anar deixant "opinions" vetlades i amb ànim d'ofendre.
   Tota la pallorfa de comentari de l'administrador d'aquell blog que tenim ací dalt no canvia res lo dit: ni interpretacions,ni excusar-se per no dir el nom de l'acusat, quan TOT el món sap ben bé el que es preten dir i a qui es preten acusar. Miren el meu comentari com a l'últim paràgraf pose punts... (vol dir que abans venia tota les justificacions que no valen per a res) i després explique la invenció malintencionada (no crec en ignorància, tots vostés presumeixen i molt de la seua preparació) d'haver publicitat activitats de pilota de la empresa, quan és el club qui difón les noticies i no té res a vore la fam amb les ganes de menjar. Més manipulació barata.
   I tant que són els mateixos i amb els criteris de sempre com diuen vostés. I lo pitjor és que ja estan en edat per a no poder canviar.
   Però ací i altres llocs no poden tallar quan vullguen ni defendre's amb l'anonimat o la interpretació "d'altres anònims".

   Elimina
  2. Armar la de "San Quintin" no es solament enfadar-se,sino armar aldarull i emprendre contra els qui ofenen,muntar un escàndol. No crec que calga agafar el diccionari,aci han vingut mes d'un mestre i saben be diferenciar les paraules. No es el mateix ofendre's o estar en desacord que armar la de "San Quintin" ni en el poble ni en Honolulu.
   Sobre les opinions,algun altre podria opinar que desaparegueren tots els administradors que no saben administrar certs blogs, pero no se m'ocurreix pensar-ho o dir-ho. Si una opinió ofèn i senyala un delicte, passa de opinió a difamació. Que covards que despres de publicar tot aixo despres diuen que no tenen res a veure!
   I ara diuen als del Diari que no haurien de publicar assumptes de particulars sino sols de politics. Pues si son ells els primers que han implicat una persona i una empresa privada al seu blog! Quina cara d'atrevir-se a donar eixes lliçons! Apliquen-se el compte a casa pròpia i no facen mes el ridícul.

   Elimina
 4. Per tal que el lector tinga un coneixement més exacte, els enviem respostes que li hem donat al Sr. Sala a comentaris, cosa que ell no esmenta. I estan ben visibles al blog.

  2 . Segona resposta

  Faça vosté el que crega convenient, com nosaltres fem el que creguem perque açò no siga un galliner on tothom descarregue les seues dèries i mànies.

  Quan al seu tema ni és el lloc, ni és el debat, ni nosaltres tenim a vore. Nomes hem fet el que pertocava: publicar un comentari, publicar la seua resposta i tallar un debat abans que s'emmerdara i que no tenia res a vore ni amb la noticia ni amb nosaltres.

  I es vosté qui ha buscat la confrontació i amb nosaltres, desqualificant-nos amb frases gratuïtes que no aporten res dins de la resposta que fa a l'anònim.
  Nosaltres com veu, no hem qualificat per a res la seua tasca professional. No ens considerem gualificats, vosté com llicenciat en periodisme que deu ser si ho ha fet i ho torna a repetir després.

  I per favor li ho tornem a repetir: no ens amenace.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Juanjo Sala DNI 20007598J28 de maig de 2014 a les 1:16

   No aporteu res de nou.
   Està tot contestat dalt.
   Quina amenaça? Que teniu un problema? Això ja ho sabiem molts i no ens vé de nou,va relacionat amb el "Som els mateixos amb els mateixos criteris de sempre." Eixe és el vostre problema.

   Elimina
 5. I per últim i davant alguns comentaris que rebem on es defensa la nostra postura de tallar un debat esteril i on se'ns conten coses de caire professional i personal del Sr. Sala que no venen a compte dir-les tornem a insistir que el debat està acabat i publiquem com administradors això:

  No. No anem a publicar cap comentari més. La noticia està dita, els punts de vista estan clars i encara que ens defenseu (a nosaltres) o ens conteu coses (del Sr, Sala), no anem a publicar res. I tot el que ens esteu contant ja ho sabem.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Juanjo Sala DNI 20007598J28 de maig de 2014 a les 1:38

   Les coses professionals del Sr. Sala no les trau ningú més que vosaltres, barretjant aficions (pilota) amb interesos, i tant que no venen a compte! Quina manera de voler pegar-li la volta a tot!
   Tampoc l'encerten dient que el debat s'ha d'acabar (quan us apreten i no teniu per on eixir amb el diàleg),no aneu per ahí,perque no es talla el tema,es talla,es contesteu comentaris no publicats a l'altra part,ara sí,ara no.Sou el Guadiana dels debats interesats,cosa que a altres llocs com ací no podeu fer i se us veu la cua.No soporteu la neutralitat a l'hora de debatre.I amagarse darrere el joc infantil de que no digueu noms i que tan sols són opinions (els nazis i falangistes també en tenien,d'opinions) és molt pobre, esperava algo més de maduresa,alguna excusa més treballada i original.
   Que mal que ho haureu fet a casa vostra per haver-se vist obligats a visitar aquest blog! Amb lo orgullosos que estarien molts de no haver-vos llegit al lloc en que mai haurieu pensat xafar!
   De ser honrats a casa vostra no havera estat precís vindre fins ací ni fer-me vindre a mí.

   Elimina
 6. NO ES PER PUBLICAR

  DIGUEU:

  No es publicarà cap comentari que nomene alguna persona externa al tema tractat que no siga una figura política.

  Pensem que és un tema personal del Sr, Sala i La Cotorra que no te res a vore amb la noticia. I tampoc ni nosaltres ni vosaltres som figura politica, sino blogs de noticies de politica.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vergonya sr Cotorra. Deixe de perseguir a la gent del poble. Si esta jubilat, compres un gos i a passejar. Deixe de clavar-se amb la gent.

   Elimina
  2. Juanjo Sala DNI 20007598J28 de maig de 2014 a les 1:19

   Homes, si vosaltres no sou persones polítiques jo soc monjo-abat del Monestir de Simat. I amb qui es claveu no parleu de la part d'empresa ni pilota ni personal, tot va pel tema admninistratiu, per tant tema polític. Total, no sabeu parlar d'altra cosa, per això està tan devaluada la paraula "polític".

   Elimina
  3. Sí,sí,açí deuen estar tremolant del marmoló que esteu peganlos.
   No sabeu ni com o feu a casa vostra i veniu açí a donarlos llisons.
   !Les risotaes que hauran tingut esta nit amb vosatros!
   Tenen raó els que diuen que les esquerres no s'entendran mai entre elles. Podemos?

   Elimina
 7. Y que pintem nosatros en un problema dels atres. Ya s'apanyaran allí.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Juanjo tota la vida despotricant de les dretes y ara bens a demanar justícia ací. Ves i que el consolen els teus amics comunistes que aci ya el tenim calat.

   Elimina
  2. Jo crec que anira on voldra mentres el deixen escriure, gracies a que per aci tampoc tenen cap administrador que et semble a tu. De que el tens calat, de que opine diferent a tu?
   I,com quedem,per aci es comuniste i per La Cotorra es peperet? Que coses mes curioses,no?

   Elimina
 8. Pues pa no pintar be que us interesa la polèmica. En casa d'altre, clar. Pero el altaveu aci.

  ResponElimina
 9. Ací teniu a la Cotorra, tant de criticar als Blogs locals i en menys d'un dia ha entrat a comentar en tots. És la imatge del que fa Bloc Compromís, perseguir a la gent dins i fora de l'ajuntament. El xiquet i Papaito en faran de bones

  ResponElimina

Escriu el teu comentari