Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 26 de maig de 2014

MPR Karina Vercher: VERCHER VALORA COM A DESASTRE ECONÒMIC I FRAU LES POLÍTIQUES PROGRESSISTES LA POLÍTICA DEL TRIPARTIT DE TAVERNES

La regidora progressista recorda a l'alcalde nacionalista de Compromís, Jordi Juan, quan es compleixen els 3 anys del seu govern, Tavernes segueix sense pressupostos i lidera la destrucció d'ocupació, la caiguda en la venda d'immobles i la pèrdua de població a la Safor-Valldigna.

Quan es compleixen els tres anys de la investidura de l'alcalde nacionalista de Compromís Jordi Juan amb el suport de PSOE i Esquerra Unida, la regidor progressista Karina Vercher que va deixar el govern municipal per negar-se a recolzar un pressupost antisocial al març 2013, ha realitzat una valoració de la marxa econòmica i social del municipi de Tavernes.
 
Per a açò, Vercher ha recorregut una vegada més a aportar dades concretes sobre la marxa de l'economia de la capital de Valldigna. Concretament, Vercher ha recordat que Tavernes de la Valldigna que va ser l'únic dels grans municipis de la Safor-Valldigna que l'atur no va baixar de forma significativa, ha sigut també el que més ocupació ha destruït durant la present legislatura, concretament un 17,7 % del total de les altes en la Seguretat Social, enfront del menys del 10 % que es va destruir en municipis com Oliva o Gandia.
 
Així mateix, Tavernes, segons dades del Ministeri de Foment, va registrar en 2013 una venda d'immobles un 76 % menor en 2013 (131 immobles) que les dades de 2007 (552 immobles) data d'inici de la crisi. Aquestes xifres segons Vercher polvoritzen les xifres de baixades registrades a Gandia o Oliva i es poden estendre a altres àmbits de l'activitat econòmica del municipi.

Enfront d'aquest desastre econòmic, Karina Vercher, recorda que el nacionalista Jordi Juan és l'alcalde de la Safor que més diners cobra, més de 130000 euros en tres anys i l'únic que s'ha mostrat incapaç d'aprovar 2 pressupostos en el que es porta de legislatura.
 
Per tot açò Vercher recomana al nacionalista Jordi Juan, que deixe de fomentar la crispació social saludant concentracions i manifestacions dels seus partidaris i que comence a treballar en comptes d'assistir a processons i fer-se fotos per a justificar el seu sou.
 
Finalment, Vercher ha lamentat per la seua banda haver donat el seu recolze en la investidura a l'alcalde que passarà a la història de Tavernes com “l'alcalde de la crispació, de l'atur i de la paràlisi municipal en el govern que més imposats ha imposat als ciutadans” tot açò amb el suport incondicional del PSOE i EU.

1 comentari:

  1. Hoy es día para esto? No hay peor ciego que el que no quiere ver. Ya damos por pérdidas las locales del año que viene?
    Gracias

    ResponElimina

Escriu el teu comentari