Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 31 de maig de 2014

NPR Partit Popular: Comença l'estiu sense saber qui s'encarregarà del socorrisme de la platja de Tavernes

El Partit Popular vol denunciar la deixadesa i la falta de previsió del bipartit de Tavernes.

Ja estem a juny, ha començat la temporada d'estiu i el govern del Sr. Juan encara no ha adjudicat ni el servei de socorrisme, ni l'escoleta d'estiu ni els xiringuitos i serveis de la platja. El govern de Tavernes encara no s'ha adonat que alguns serveis que es contracten tots els estius i la seua contractació s'ha de fer amb temps suficient per a evitar que passe el que succeint enguany.

El plec de la licitació dels serveis de platja diu que la temporada estival comença l'1 de juny ja acaba el 30 de setembre però ja estem al juny i encara no se sap qui es quedarà la concessió dels xiringuitos, hamaques, kioscos o serveis nàutics que s'instal·laren aquest estiu en la nostra platja amb el consegüent perjudici per al turisme i per als seus adjudicataris.

En el cas de l’escola d’estiu el socialista Borràs ha optat per obrir el termini de matriculació sense que el servei de contractació, que gestiona la nacionalista Sansaloni, l'haja adjudicat encara a cap empresa. L’escola d’estiu comença el dia 1 de juliol pel que no hauria d'haver-hi cap problema en què el servei aquest adjudicat en aquesta data però haguera sigut mes correcte que s'haguera adjudicat abans d'obrir el període de matrícula.

El cas més preocupant és el de l'adjudicació del servei de salvament, socorrisme i abalisament de la platja. Es tracta d'un contracte bianual valorat en 365.000€ que ha de començar a prestar-se el pròxima dia 16 de juny i encara no està adjudicat. Esperem que el dia 16 de juny les nostres platges tinguen aquest servei adjudicat perquè ni els ciutadans ni els turistes poden córrer el risc de venir a gaudir de les nostres platges sense servei de salvament i socorrisme.

Aquesta altra mostra de com gestiona Tavernes el bipartit que dirigeix el nacionalista Jordi Juan.

Uns serveis que s'han de contractar periòdicament i haurien d'estar adjudicats fa mesos, com ja nostra veïna Gandia, i ací encara estan en l'aire.

1 comentari:

  1. En la adjudicació dels serveis de platja hi ha una alegació i tot s'ajorna 5 dies més.

    Amb un poc de sort s'adjudicaràn la setmana que ve i desprès entre papeleo i burocracia vorem quin dia començen a montar.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari