Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 de maig de 2014

Plenari maig 2014. Resum

Com cada mes anem al que ens ocupa, el resum del plenari. Es habitual que exposem en cada entrada els temes que es tracten en cada comissió, és a dir, classificar les entrades per temes. No obstant, el plenari d'este mes de maig no va ser molt ampli aixì que en una entrada creguem que tindrem prou.

El plenari va començar amb la intervenció del portaveu del PP oferint la seua disposició per a suspendre el plenari si el sr Juan així ho trobava oportú per a estar més pendents de l'incendi que el mateix dilluns es va declarar a la muntanya de les Tres Creus. El sr Juan no ho va creure convenient i procedí a l'aprovació de les actes dels anteriors plenaris que estaven per aprovar.

A la comissió d'economia i hisenda es va aprovar una modificació de l'inventari de Béns i Drets del 2013. L'Ajuntament de Tavernes va demanar una subvenció d'uns 1400€ aproximadament al SARC (Servici d'assistència i recursos culturals) per a comprar una taula de mescles i altres materials. Per a poder justificar esta despesa el SARC exigèix que els bens comprats apareguen a dit inventari per a certificar la compra i així poder fer el pagament corresponent. Ahir és va aprovar esta modificació per a inlcoure estos bens i poder així cobrar la subvenció. 

Es va tractar també la comissió de serveis socials i contractació la acceptació de la delegació que ha fet la Diputació a l'ajuntament sobre la contractació de la empresa responsable de la rehabilitació i eliminació de barreres arquitectóniques de la piscina municipal. Cada any la Diputació otorga una subvenció inclosa en el Pla Provincial d'obers i Serveis. Este any s'entregaran quasi 200.000€ per als anys 2014 i 2015. La Diputació ha delegat en l'Ajuntament l'elecció de l'empresa responsable de l'obra i així es va aprovar al plenari.

I per finalitzar amb l'ordre marcat es va tractar la desestimació del recurs formulat per una treballadora de l'ajuntament. Esta, deprés de fer la descripció del seu lloc de treball no va quedar contenta amb el resultat de la seua valoració i va interpossar un recurs per a que es fera de nou. Tant els sindicats com els responsables no creien que la valoració del seu lloc de treball era desacertada, aixì que es desestimà el recurs amb els vots a favor del Bloc-Compromís i el Partit Popular, amb l'abstenció del PSOE i la regidora no adscrita.

Fins ací tot bé. Però quan s'aplegà al torn de precs i preguntes tot es centrà en la resposta que el sr Sansaloni i el sr Benavent volgueren donar sobre el tema de les hores extra del cap de policia.

Acusacions que ja fan olor a podrit, comparacions i alucions a persones, campanya electoral i censura a l'estil que ja caracteritza al sr Juan. Però aquest tema el tractarem en altres entrades que segur que dona per a molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari