Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 de maig de 2014

Si busques resultats diferents no faces sempre el mateix

Que llest era este Einstein quan va dir esta frase. Però pareix que als nostres governants no els cal cap intel·lectual si tenen el seu Cum Laude. 

Ja parlarem en un altre post sobre la poc atenció que els governants de Tavernes li posaven al turisme de la nostra ciutat. I recentment alguns actes ens han permés enllaçar de nou el tema.

La passada setmana a Gandia es va celebrar un acte del PP sobre la gestió del turisme a la Comunitat Valenciana en el que parlaren alguns empresaris i tots coincidiren en el mateix: si el que estem fent ara ens està ixint bé perquè hem de canviar?


No obstant, eixe premisa no es pot aplicar a Tavernes ja que NO ESTÀN FENT RES.

Ja sabem que deixaren passar unes subvencions per a promocionar el turisme.
Sabem que a Fitur sols van a passejar i penjar fotos d'anys anteriors.
Sabem que la màxima representació turística de la nostra ciutat és la Fallera Major i el seu president -sense desmereixer a estos veïns que deixen les seues activitats per a omplir el que altres deurien fer.
 
Des de hui 1 de maig fins al 4 estarà la Mancomunitat de la Valldigna al teatre Principal de València a l'oficina que la diputació ha concedit als municipis per a promocionar el turisme de les seues ciutats.

Com be van dir a les passades jornades l'administració és clau en la promoció del turisme però no s'han d'oblidar mai dels empresaris que són qui donen la cara i coneixen de primera mà les necessitats i gustos dels turistes.

Què hauràn preparat els responsables de turisme de Tavernes per a acudir a l'escaparate? Esta és una bona oportunitat per a que administracions i empresaris vagen de la mà a presentar el que tenim, però ho convertiran en un nou Fitur?

Es cert que la Mancomunitat és la encarregada de dur el projecte però els components de la Mancomunitat són 3 dels municipis de la Valldigna. Que han proposat els responsables de Tavernes? Al fin i al cap som el municipi més gran i a qui més ens interesa que el turisme funcione.

Esperem que no facen un ús propagandístic d'esta oportunitat i no acudixca el sr Juan i la sra Canet a fer-se fotos.

Creuen ells que totes estes accions van a moure el motor de la economia que és el turisme? Imaginem que la resposta és que si, ja que no canvien res del que fan.

2 comentaris:

  1. Jo crec que estos del Bipartit encara no s'han enseñat a dur l'ajuntament. No fan res per atraure turistes al nostre poble o platja... estaran preparats per a l'any que ve any d'eleccions?

    ResponSuprimeix
  2. S'ha passat del Cum Laude al Quim Fraude!

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari