Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de maig de 2014

ÚLTIMA HORA: Detenen un jove a Tavernes per demanar la mort de polítics a Twitter

Primer detés pels comentaris fets a las xarxes socials: un xic de Tavernes de la Valldigna.

Enllaç a la noticia

3 comentaris:

 1. La diputada Monica Oltra recolça publicament en twiter els comentaris
  Tenim un problema molt gran en politics com esta "senyora" que apoien publicament la violencia

  ResponElimina
  Respostes
  1. si esta persona, i axí evitem malgastar les "" per tal d'utilitzar la paraula senyora, que li queda molt lluny... algun dia manara en més llocs i arriben les amenaces perque de ben segur que a tothom no agradarà el que farà... denunciarà??? voldrà que paren estos comentaris??? personament no vull comprovar-ho, significaria que ha arribat al poder gent con aquesta i voriem fins on arribariem.

   Elimina
  2. Mentida i de les grosses. No manipuleu, la Oltra no diu mai que recolze els tuits del xaval, nomes diu que es una falta i no un delicte, no alenta a l'assasinat ni al terrorisme. No esta be el que ha fet pero no ha de pagar per tots els que usen llenguatge violent. Tampoc que la diana siguen els politics te per que afegir mes gravetat a l'assumpte, jo diria que atenuant donat el poc retorn que donen estos a la societat, molts son ximples paràsits.
   Tambe podríeu ofendre's tant quan els xiquillos de NNGG van fer aquelles fotos amb l'aguilot i el braç en alt, no? Crec que no vàreu dir ni mu. Clar, allò eren coses de xiquets i ara es terrorisme. Justícia bananera.
   Per aixo cada vegada som mes antisistema, i amb orgull, encara que molts ho useu com a pretesa defensa del poder instaurat.

   Elimina

Escriu el teu comentari