Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de juny de 2014

Compromís i el seu recolzament al sector empresarial

Ahir es va celebrar a Gandia la jornada sobre fons europeus per a empreses organitzada per la Federació d'associacions d'empresaris de la Safor (FAES). 

Esta xarrada no estava prevista per al 2 de juny sino per al 19 de maig. El motiu del canvi de la data era la impugnació de Compromís davant la Junta electoral de la zona alegant que incomplia l'article 50 de la llei electoral ja que tenia "un contingut clarament vinculat a les eleccions europees". 

Nosaltres hem volgut mostrar-vos el programa per a que digueu si vegeu algun polític que anara a fer alguna participació d'interés, més que la mera presentació de l'acte. Directors, responsables, tècnics... eren els encarregats de explicar-los als empresaris quins programes posa a la seua disposició Europa i com accedir a ells per a reactivar la economia. 

FAES, lluny d'entrar en disputes infundades que acostuma a fomentar Compromís, decidí ajornar la jornada al 2 de juny, passades ja les eleccions, deixant-los així la boca tancada a aquells que es vanaglorien del recolzament als empresaris i a l'hora de la feïna, res de res.

1 comentari:

  1. Tenen molta por... A vore si al poble fan algo per als empresaris que cada vegada en quedem menos i el poble serà dormitori al final perque no tenim ningun tipus d'ajuda...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari