Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de juny de 2014

Es perdrà una nova oportunitat


Ha eixit publicat en la premsa que Tavernes ha rebut una subvenció de 144.000 euros del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), antic INEM, per a la contractació de 116 treballadors agrícoles.

Amb eixos treballs, es diu, es condicionaren el riu Vaca, els barrancs Malet i Massalari, neteja del llac de la Goleta i Ullals, s'actuara sobre camins i àrees recreatives, el límit urbà i el mur i canal de defensa.

Es perd una altra oportunitat de fer alguna actuació que beneficie directament a un atractiu turístic de la nostra localitat. Les sendes de les nostres muntanyes. Amb 116 persones treballant seria desitjable dedicar una part d'eixos efectius a actuar sobre les sendes que estan deteriorant-se cada dia. Es podria treballar en col·laboració amb el Centre Excursionista i el Grup Muntanya en la reparació d'aquelles sendes que necessiten una actuació reparadora i de condicionament. Són molts els visitants que vénen atrets per la pràctica del senderisme en la Valldigna, durant tot l'any. Una activitat que pot servir per a desestacionalitzar el turisme en Tavernes.

Una altra oportunitat perduda i una prova mes de l'escàs interès del bipartit pel turisme de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari