Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de juny de 2014

Fa un any, o més

Si, és cert que fa un any que es va pressentar una moció de censura a l'ajuntament de Tavernes. Però no creguem que la web de l'ajuntament, eixa que tots paguem i que serveix per a explicar-nos quins servicis i noticies són interessant per al poble i no per als partits que governen, siga el lloc on celebrar-ho. 


Nosaltres hem volgut fer una llista del que fa un any (o més) que deuria haver estat fet i no està. Recordem que fa un any que continuem sense pressupost

Un any sense projecte per a l'escoleta de la platja mentre els veïns d'aquell barri se les ingenien per dur als seus fills al l'escola. 
Fa un any que plagien projectes
Fa més d'un any que es paguen un desproposit d'hores extra a un únic lloc de treball en detriment de alstres treballadors. 
Fa més d'un any que se li dona l'esquena a un sector productiu com és el turisme
Fa un any que el poble està brut i ple de papers al terra
Fa més d'un any que no tenim reglament del BIM
Fa més d'un any que no es netegen els horts
Fa més d'un any que s'han desmuntat tots els projectes dels sectors de la platja entre d'altres
Fa més d'un any que no es fa el col·lector de la platja

Vos convidem a que continueu en la llista.  Tal volta, cadascun dels veïns de Tavernes tenen algun "fa un any..." que afegir. Sabeu que ací vos permitim que la publiqueu.

13 comentaris:

 1. No hi ha polítiques d'ocupació.
  No hi ha beques menjador.

  ResponElimina
 2. Lo més greu, 3 anys de manipulació en tots els sentits. Han ocupat totes les institucions per tal de fer que la veu del poble siga una, la que ells volen: Federació de falles, esports (menys el rugbi clar), cultura... i un llarg etc

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lamentable que digues que el Bloc haja copat el control dels clubs esportius. Que ho haja aconseguit en alguns no vol dir que pugues generalitzar. De totes maneres, les elecions a clubs són teòricament democràtiques, i en tot cas són els socis qui decideixen a qui els representen. En tots casos seran els clubs els que es deixen dur, a saber a canvi de que.
   Només cal mirar els clubs que canvien les directives (sobretot els més grans) i els que permaneixen els mateixos durant les diferents legislatures polítiques (els menuts, perque eixes directives només tenen feina i poques medalles). lo mateix amb les falles i altres associacions.
   No crec que ningú estiga bovo per a deixar-se enganyar, i els polítics ja sabem que ho intenten tots i amb tots.

   Elimina
 3. El pobles està "governat" per una minoria.

  ResponElimina
 4. Fa prou, pero prou mes d'un any que no es pinten els passos de vianants.

  ResponElimina
 5. FA mes d.un any la biblioteca tenia millor ampliación del seu horari, no com ARA que JJ amplia poques hores sola x a callar boques!! Vosaltres que teniu una web de repercusión social fue públic que els joves, almenys els estudiants i no seguidores de la gossa sorda, no son escoltats pero JJ!!

  ResponElimina
 6. No tenim piscina per falta de voluntat politica
  No tenim casa de les Indalecies

  ResponElimina
 7. Fa mes d´un any que el bipartit va llevar les aules homologades que hi havien.

  ResponElimina
 8. Ara quan es cel.lebre els 3 anys del plenari d'investidura, podrien recordar també que Jordi Juan va accedir a l'alcaldia baix acusacions de presumptes amenaces a una concejal per a votar-li a ell. No ho possaràn!

  ResponElimina
 9. Utilitzen el nom de l'Ajuntament per fer política. Utilitzen el gabinet de premsa per a fer política. No volen obrir una nova radio, perquè pensen que tots son com ells i que volen els mitjà per a fer política. Això si, alhora de la veritat no aporten el que tenen que aportar per a que l'ONG no passe pels apurs que estàn passant. I quan arrive l'estiu no hi hauran prou beques de menjador. Es nota que la major part de la gent que forma part de Compromís a Tavernes i els seus simpatitzants no han patit mai fam i no passen apurs. Esperem que cap d'ell es trobe en la necessitat d'anar a Càrites a demanar. Però si passa, pot estar ben segur que si Càrites està oberta, tindran menjar per a fer-se un plat de calent.

  ResponElimina
 10. Fa un any el sr JJ tenia un sol fotograf ara en te tres.

  ResponElimina
 11. Hace tres años que se discrimina a empresas por haber trabajado con el PP
  Hace tres años que se discrimina a personas por sus ideas politicas

  ResponElimina

Escriu el teu comentari