Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de juny de 2014

Hipocresia (sobre l'aforament del D. Juan Carlos I)

El dimarts dia 24 el PP va aprovar en solitari, en la Comissió de Justícia del Congrés, l'aforament de D. Juan Carlos i de part de la seua família. En la votació el PSOE i CiU s'han abstingut i la resta de grups han votat no. Ara haurà de ser votat pel Ple del Congrés dels Diputats i posteriorment passar al Senat.

La hipocresia que demostren els que s'han abstingut i els que han votat en contra és majúscula. Han estat callats durant quasi 40 anys en els quals el Rei Juan Carlos ha sigut inviolable i ara neguen el més mínim aforament al que ha sigut durant tot aqueix temps cap de l'Estat.

Tots aquests grups que s'han abstingut o s'han oposat al aforament de D. Juan Carlos, si realment pensen així, primerament, per a ser conseqüents amb ells mateixos, haurien de renunciar als seus aforaments personals i promocionar un projecte de llei que suprimisca el total dels 10.000 aforaments del país. No tenen autoritat política ni moral, mentre estiguen aforats, per a demanar que uns altres com el Rei Juan Carlos, encara que en aquests moments no tinga funció pública, però si un risc per causa del càrrec que va assumir, no puguen tenir una mínima protecció.

Els ciutadans sabran valorar a aqueixos polítics que no estan a l'altura de la crisi i les difícils circumstàncies que aquesta vivint Espanya i mentrestant estem assistint a aquests lamentables espectacles de cort oportunista i hipòcrita. Les lliçons i exemples han de començar per ells mateixos.

Hi ha un refrany molt espanyol que diu: “A Dios rogando y con el mazo dando”.

Hipocresia en estat pur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari