Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 de juny de 2014

Ja tenen màrtir

Ahir es va fer efectiva la sanció d'un mes de suspensió de la condició de diputada de Mónica Oltra després d'haver-se negat a abandonar el plenari de les Corts Valencianes del 8 de maig quan, després de que la presidència li cridara a l'ordre per tres vegades, va ser expulsada. 

Anem per parts: 

Plenari a porta tancada.- Els fanàtics del Bloc posen èmfasi en què per a tractar el tema de la sanció a Mónica Oltra se celebrà un plenari a porta tancada. Diuen i clamen que això és un atac a la democràcia, que el poble ha quedat fora d'eixe plenari, que la porta tancada és una falta de transparència i moltes més tonteries d'eixe calibre. El que es callen els manipuladors d'opinió que escriuen i parlen per a crear una opinió al seu gust dins del Bloc és que es el reglament de les Corts el que estableix que la votació de les propostes de suspensió per una raó de disciplina parlamentària es farà en un plenari secret. Una nova manipulació informativa de "l'equip de comunicació del Bloc". 

Suspensions en la història de les Corts Valencianes.- En la història de les Corts s'han produït 13 expulsions. D'eixes 13 expulsions 3 han estat protagonitzades per Mónica Oltra. Té el trist honor de tindre el rècord d'expulsions i ser, a més, la primera i única parlamentària suspesa de forma temporal en la seua condició de diputada i tot per motius disciplinaris dins de la càmara, lloc de reunió i treball dels representants polítics dels valencians. 
Senyalar també que ha estat en diverses ocasions ratllant l'expulsió al ser cridada a l'ordre en dues ocasions. 

Canvis de partit.- S'ha de recordar que Mónica Oltra abandonà Esquerra Unida i es pasà a les files del Bloc, deixant a EU sense grup parlamentari i provocant una crisi dins d'eixa formació. 

Este es el vertader estat de la qüestió i no el que conten les manipulacions de creadors d'opinió del Bloc. 

Ja tenen màrtir per alimentar l'odi que van creant als seus seguidors. Presentaren una moció en el plenari de l'ajuntament de Tavernes el 9 de juny solicitant a la Mesa de les Corts que no sancionara a Mónica Oltra. Va ser aprovada amb el recolzament dels seus "inseparables" del PSOE i la, segons ells, trànsfuga Karina Vercher. 

Numerets per a deixar-se vore que no servixen per a res. Igual que el seu idolatrat Baldoví que ha de recurrir a numerets i espectacles de mal gust per a fer-se notar a Madrid. 

3 comentaris:

 1. La regidora Karina Vercher ara no es trànsfuga. Quan vota al seu favor la nomenen "no adscrita".
  En funció del que vota es trànsfuga o no adscrita. Eixa es la doble vara de medir que té esta gent.

  ResponSuprimeix
 2. Monica Oltra ho fà aposta. Vol acaparar el protagonisme per tirar fora a Morera després del desastre de les europees en les que Compromis ha quedat 6a en la Comunitat Valenciana darrere de UPyD i Podemos

  ResponSuprimeix
 3. Muy buena trayectoria, si señor, esta chica promete mucho. La han expulsado varias veces, ha sido la única que la han suspendido como diputada, se ha cambiado de partido (¿cómo se llama eso?), en definitiva muchos méritos para alimentar las ansias de los fanáticos del Bloc.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari