Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 9 de juny de 2014

La irresponsabilitat del bipartit (II)

Moció en la qual insta a la Taula dels Corts a rectificar la seua proposta de “llevar la condició de diputada a Dª. Mónica Oltra Jarque”


Hem dit en presentar aquestes entrades que en el plantejament de la moció existeix manipulació per part de Compromís-Bloc. Efectivament, si es llig que es vol llevar la condició de diputada a la senyora Oltra i no es diu mes. Dóna a entendre alguna cosa que no s'ajusta a la realitat, doncs la realitat cal analitzar-la i d'eixa manera s'entén amb claredat la situació.Què és el que ha provocat que existisca aquesta proposta de resolució de la Taula dels Corts? Anem a comentar-ho, però demanem als lectors que vegen amb tranquil·litat el video que acompanya a la present nota; amb la visió del video sobren les explicacions i interpretacions doncs és extraordinàriament clar en tots els aspectes. Vegeu i jutgeu vosaltres mateixos.(a partir del minut 2.30)

El video és molt clarificador. En ell es veu com el President dels Corts abans de cridar a l'ordre a la senyora Oltra havia pregat als diputats en general que guardaren silenci en quatre ocasions i a la senyora Oltra en una ocasió. Fent cas omís a les indicacions del President, com seguia parlant, aquest es veu obligat a cridar-la a l'ordre per primera vegada, en menysprear aquesta cridada a l'ordre provoca una segona trucada i en seguir parlant i no atenent a les indicacions del President, aquest li crida a l'ordre per tercera vegada. Les imatges són molt clares i el so també.En tota aquesta batussa protagonitzada per la senyora Oltra el President dels Corts ha utilitzat, per a dirigir-se a la senyora Oltra, la paraula AMABLE en una ocasió, la paraula PREGUE en cinc ocasions, l'expressió PER FAVOR en tres ocasions. Després de tot açò la senyora Oltra es nega reiteradament a abandonar la sala, com li indica el President. Ara ve la representació d'una paròdia que no ho hagueren fet millor els grans pallassos Gaby, Fofó i Miliki. La senyora Oltra, flanquejada pel senyor Morera i el senyor Ponce comencen a dir que només havia cridat a l'ordre en dues ocasions. En fi, un acudit de mal gust doncs com es veu i se sent clarament la tercera crida es produeix d'una forma molt clara entre els minuts 2.58 i 3.19. El President li adverteix del reglament dels Corts i fa que li lligen l'article 104 que arreplega com actuar davant situacions com les quals s'han produït i les seues conseqüències. El President li pregunta si ho ha escoltat i la senyora Oltra diu que sí, donant-se per assabentada del que es podia derivar de la seua negativa a abandonar la sala després de tres trucades a l'ordre i la petició feta pel President. A més la senyora Oltra és advocada i coneix molt bé aquests assumptes. Què significa tota aquesta actuació? Doncs significa que la senyora Oltra va protagonitzar una gran falta de respecte. En primer lloc cap al representant d'Esquerra Unida que tenia concedida la paraula i no va poder exercir el seu dret ha parlar. En segon lloc va faltar el respecte al President al no fer cas de les seues indicacions. En tercer lloc va faltar el respecte a tots els membres dels Corts Valencianes doncs amb la seua actitud es va haver de suspendre la sessió. Amb aquesta falta de respecte als representants polítics dels valencians es posa de manifest la falta de respecte a tots els habitants de la Comunitat Valenciana.Davant tots aquests fets com s'atreveixen els integrants del grup Compromís-Bloc de Tavernes a presentar aquesta moció? Què pretenen, burlar-se de tots els ciutadans de Tavernes? No tenen altres assumptes molt més importants que preocupar-se? On està el pressupost municipal? Açò si és important i no la ximpleria de la prohibició dels circs i la burla de la moció sobre la senyora Mónica Oltra. 

3 comentaris:

 1. Aquests del Bloc que es creuen, que els ciutadans de Tavernes som idiotes? Com tenen la cara tan dura de presentar una moció en suport de Mónica Oltra quan tots podem veure la seua actuació en aqueixa sessió dels Corts on demostra una falta d'educació fora de tot control. Senyors del Bloc miren el vídeo i retiren la moció i no facen el ridícul. No tenen una altra cosa en què calfar-se el cap? Presenten els pressupostos i resolguen tots els temes que tenen pendents i no es burlen de tots nosaltres presentant mocions com aquesta.

  ResponElimina
 2. Una persona tan autoritaria com l'alcalde que lleva la paraula als redidors de l'opossició o no els deixa parlar defenent a la hooligan de les Corts?
  L'actitud de l'alcalde és de circo.

  ResponElimina
 3. A Jordi si que li agrada aplicar estrictament el reglament en els plens de l'ajuntament. Ha arribat fins i tot a amenaçar a Karina amb expulsar-la del saló de plens. Què faria amb Mónica Oltra si la tinguera en el plenari i actuara com va actuar en les Corts Valencianes?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari