Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de juny de 2014

L'arbitrarietat del sr Juan

Com si de Jesús Gil en la seua millo època es tractara, el sr Juan prén les decisions que li interessen 8i diem li interessen, perquè pensa que algun vot li portaran) declarant Tavernes ciutat lliure d'animals sense consultar el ple i botant-se les ordenances municipals. Ahí és res. 

Així ho podem vore al seu Twitter que el 4 de juny, cinc dies abans del plenari, va dir públicament que "l'Ajuntament no autoritzarà circs amb animals". Sembla que donava per descomptat que la moció proposada per Bloc-Compromis anava a prosperar, cosa que no va ocórrer.

Tweet publicat i esborrat pel sr Juan
I sense tindre prou sentant càtedra a les xarxes socials va prendre la decisió de parlar emb el propietari i "proposar-li" que actuara sense animals. El propietari del circ, que depenia d'una subvenció del Ministeri, no va tindre més remei que acceptar la "proposta".


A més es pren la llibertat de prohibir-li la entrada a Tavernes. Qui et creus, Jordi? 

El sr Juan va dir al plenari que parlaria amb el serveis jurídics per a saber com quedava la situació amb el circ i l'acord prés amb ell. Esperem, pel bé de la gent del poble i dels treballadors del circ, que l'empresari puga dur avant la seua activitat empresarial sense cap amenaça de no tornar a Tavernes, perquè Tavernes no és una ciutat lliure de circs.
 
I no, al primer paràgraf no ens hem equivocat quan ens referiem a Tavernes com a ciutat lliure d'animals. Així mateix ho diu ell a les xarxes socials, podeu voreu a la imatge superior. El sr Juan no vol gossos, ni gats, ni cotorres, ni conills, ni gallines... ni coloms... ni bous... I que fem amb els animals de dues pates?

És cert Jordi, no tens la majoria absoluta. Però no cal que ens ho recordes tu a nosaltres. Seria millor que ho recordares tu que eres qui pren decisions amb arbitrarietat sense comptar amb l'opinió del plenari, donant per cert una cosa que tu vols i declarant-ho als quatre vents.

7 comentaris:

 1. Els seus amics de govern tampoc el van recolzar... Tan que es queixa de la trànsfuga i és la unica que els va recolzar.

  ResponElimina
 2. Jordi es creu que pot fer el que li done en gana com si fora un dictador bolivarià o norcoreà.
  Primer hi ha que dir que Jordi no ha guanyat les eleccions a Tavernes. Va quedar segon a mooooolta distancia del PP.
  Segon estem en un pais democràtic i ací no valen les seues actituts dictatorials i sectaries.

  ResponElimina
 3. Cotorres tampoc en vol?

  ResponElimina
 4. Recordeu que els comentaris amb acusacions delictives i paraules malsonants no seran publicats. No li digau censura. Esteu més que avisats i la majoria dels que escriviu ho respecteu. Per respecte als que fan bon ús d'este blog no anem a publicar comentaris que ratllen el delicte o poden ofendre a qui ho llig.

  ResponElimina
 5. I cuan el PP te majoria i aproven el que volen, sense el recolzament del poble, ni dels altres partits, aixo si que està be? eu!
  I ara, no ho publiques ;)

  I com no tinc res a amagar, ho publique amb nom i cognom, no com tots els que ronden per ací.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La GRAN diferència es que Jordi Juan no te majoría, per això necessita que el Plé Municipal aprove tot antes de res.

   Elimina
 6. Tot un dictador el Sr. Joan

  ResponElimina

Escriu el teu comentari