Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 de juny de 2014

Les votacions de hui en el congrés dels diputats

El ple del Congrés dels Diputats votava hui la Llei d'abdicació de Juan Carlos I. Prèviament diferents representants de les formacions polítiques representades en la Càmera han presentat les seues argumentacions, presentant alguns d'ells esmenes a la totalitat a aquesta llei.

També s'ha vist avui en el Congrés una desfilada de “showmans” de mitja canya donant la nota. Uns portaven en la solapa un divisa com la que porten els bous amb els colors de la seua ramaderia, en aquest cas portaven la divisa amb els colors de la bandera republicana. Uns altres han tret cartells demanant un referèndum, uns altres han enarborat la ikurriña, que no entenem a que venia a conte. I no podia faltar, faltaria més, el numeret del gran Baldoví, traient la portada d'una publicació còmica. En definitiva, fer numerets i lluir divises de bous com a única forma de fer-se veure, doncs si no fora per eixos “mèrits” ningú parlaria d'ells.


Prova del que acabem de dir és que les esmenes presentades per aquests “showmans” s'han votat i de 343 diputats presents només han votat a favor de les mateixes 26, tot un èxit.

En la votació realment important, la que feia referència a la Llei de Abdicació de Juan Carlos I, els resultats també han sigut molt reveladors.


Vots emesos ....... 341

Si......................... 299

No ....................... 19

Abstenció ............ 23

Aquestes dades suposen un percentatge d'aprovació del 85,4 % del total del Congrés.
Ací està l'essència de la democràcia. La votació en el Congrés de els Diputats. Un resultat clar i aclaparant. Açò són fets, fets legitimats per haver-se realitzat on correspon i per qui correspon. Queden arrere algarames de carrer, enquestes i proclames independentistes. Cercar argumentacions per a llevar valor als resultats d'eixa votació identifica a els qui ho fan, i els identifiquen com antidemòcrates, doncs no accepten la sobirania popular representada en el parlament.

20 comentaris:

 1. Cayo Lara diu que no accepta que en una monarquia la prefectura de l'estat s'herete, i se siga rei per ser fill de rei. Però si accepta que s'herete la prefectura a Cuba, s'hereta de Fidel Castro al seu germà Raúl Castro. Açò si és correcte per a Cayo Lara. La llei de l'embut.

  ResponElimina
 2. Lo que tindrien que fer els del partit de l'alcalde és enviar al Baldovi al circo.
  Els valencians tenim al diputat més pallasso de tot el congres i no vull faltar a eixes persones que van de poble en poble fent-nos riure.
  Que faria l'alcalde si tots els plenos isquera algun/a regidor/a fent el numeret com fa el Baldovi? Quina vergonya senyors de Compromis.

  ResponElimina
 3. Quin espectacle vam tindre que vore per part de la rama més "liberal" dels representants al congrés, el que volen es cridar l'atenció...

  ResponElimina
 4. Una cosa tan important deuria d'haver-se tret a referèndum, si efectivament els polítics es creuen els representants dels ciutadans deurien de confiar en ells. Per a la OTAN si és va votar i era molt més important que l'abdicació,el model de govern a seguir o la independència de Catalunya. hi ha por a que la gent opine.
  A les properes generals voldria vore jo eixe resultat del 85% a favor, eixe resultat com a molt és de fa 3 anys, que és quan van triar als actuals diputats.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pero els actuals diputats encara están vigents no?

   Entonces representen al poble o no?

   20 de Novembre de 2011, fa dos anys i mig. Quan vinguen les pròximes ja vorem el que passa, pero de moment eixos representants son els que ha triat el poble.

   Ho tenim clar no?

   Elimina
  2. Ara resulta que lo tu vols es la democracia asamblearia dels anarquistes
   Pero la realitat es que els
   partits marxistes en els vora 40 anys de democracia no vos han votat mes que una minoria,i dona la sensació que no voleu respectar la voluntad majoritaria dels espanyols

   Elimina
 5. La voluntat de la majoria dels espanyols es l'abstencio (partit majoritari). Despres mira el % dels que voten al PP i PSOE que es consideren conservadors o d'esquerres i despres contam la influència de les ideologies en la gent. O perque ara tots els partits volien ser de centre. I ara que tampoc cola lo del centre ara tots volen defendre el "sistema" i la Constitució davant els perillosos de Podemos i marxistes. Abans en teníeu prou amb ETA, ara hagueu de buscar nous enemics.
  Així que el problema no es si la gent esta pel marxisme o no, esta en si els que proposen qualsevol cosa son de fiar. Fins ara, els politics els durava les bones intencions fins el dia despres d'eleccions, per aixo calen les assemblees anarquistes o de ciutadans com ha encetat hui Podem al poble.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cuant parles de ETA,tin cuidao,eixa banda de assasins encara esta viva i no es pot anomenar tan alegrement com tu la anomenes
   Respecte als politics,crec que la gran majoria son honrats i la prova la tens que durant els vora 40 anys que portem de democracia em vixcut el periode de millora,progres i de pau mes gran de la historia
   Els moviments que estan sorgint com Podemos,la Pah i algun altre tenen el seu caldo de cultiu en la actual crisi economica i el evident descontent de molta gent en la classe politica,ara be,en el moment que la economia millore estos grups seran totalment residuals
   La abstenció no es presenta a governar en cap de puesto,per lo tant no es representatiu de res.

   Elimina
  2. Señor Sala, la verdadera mayoría actualmente en España es la que se vió el otro día con la votación de la ley de abdicación. El 85 % del Congreso de los Diputados votó a favor, eso no son apreciaciones son datos objetivos: el 85 % de la voluntad del pueblo español representada en los diputados de las Cortes.
   Por otro lado usted habla de marxistas y de Podemos, no hay nada de malo en ello, el que quiera ser marxista o el que quiera seguir la corriente de Podemos, adelante, es muy libre y está en su derecho, no veo ningún problema en eso.
   Usted habla de defender la Constitución, claro que sí, defenderla abiertamente, defender a esa Constitución que nos ha llevado a pasar de una dictadura a una democracia plena en paz y orden. Una Constitución que reconoce que la soberanía reside en el pueblo, que los derechos humanos son inalienables y que la libertad de expresión es el cimiento de esa democracia.Los españoles en 1978 no votaron la Constitución a palo seco. Votaron la Monarquía parlamentaria como forma de Estado dentro de una Constitución que devolvió al pueblo la soberanía nacional. Una Monarquía encuadrada en una democracia pluralista plena.
   Eso es lo importante y valioso, es una forma de Estado que ha demostrado que sirve para que todos vivamos en paz y podamos expresar nuestras ideas, incluidos los marxistas, los de Podemos, Cayo Lara, Baldoví, todos los del gobierno del bipartito del ayuntamiento de Tavernes mas Karina Vercher que votaron a favor de una moción que quiere un referendum entre República y Monarquía. Esa es la Constitución que yo quiero defender, esa que le permite a Cayo Lara proponer escoger entre Monarquía y democracia, hasta eso permite esta Constitución.

   Elimina
 6. Al primer anonim, i tanta cura que tinc quan es parla d'ETA, molta mes dels que l'han usat electoralment i en propi benefici, quan qualsevol atemptat resultava ser ETA abans inclòs de les investigacions policials. S'en recorden d'Aznar?
  Jo tambe crec que la major part dels politics son honrats, pero dels que tenen el poder executiu ja tinc molts mes dubtes. I estos son els que no posen lleis d'autocontrol ni les farien cumplir, som un dels pocs països europeus on la dimissió es pràcticament inexistent i dels que mes corrupció politica hi ha. D'això l'exit de Podemos, recordeu que la crisi es mes de valors que econòmica.
  Esperem tinguen èxit, i amb ells la economia, així que seria tot el contrari que residuals, haurien vingut per a quedar-se amb un nou model mes just i controlador dels mercats, no al seu servei acèrrim.
  Al segon anonim dir-li que si, que el 85% dels diputats vol monarquia i vostè ho trasllada a que el 85% dels ciutadans (que els votaren fa 3anys) hi estarien d'acord. Es veu que no es llig les estadístiques actuals o els resultats de les europees ni sent el que la gent diu al carrer.
  En quant a la Constitució, si, sera mes bona o mes roïna, pero al igual que la monarquia no l'ha votat CAP dels ciutadans, molts ni havien nascut al 78, i les coses quan queden desfasades es deuen canviar o almenys demanar parèixer. Simptomàtic que la Constitució es inamovible pel tema de la independència catalana i es ràpidament voluble quan es tracta d'incloure-li el deute estatal amb els bancs per damunt del benestar dels seus ciutadans.
  Cal tindre en compte de contar sempre la historia sencera, i els politics sempre conten la que els interesa, així que a mi no em representa cap dels que hi ha.
  Esperem que la dreta del PP PSOE no tinga mes que demostrar el seu talant democràtic i deixar com diu Cayo Lara decidir als ciutadans. Mentres entre els dos tinguen majoria absoluta no van a permetre-ho, fa por de perdre el control,abans d'eleccions no passarà, tenen segrestada la voluntat ciutadana durant quatre anys i tornen a la seua, diuen que els mals resultats son per distanciament del carrer, pero al moment tornen a la seua, no es mereixen la confiança de ningu.
  Com dic no es problema de marxisme ni de liberalisme, es d'honradesa i lladreria. Podemos ho explica molt be, pero clar, als instalats en el poder els interesa dir que son el dimoni marxista. I mes por que en tindran.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Precisamente la historia se tiene que contar completa y usted obvia la parte que no le conviene
   En este sistema de monarquia parlamentaria y con esta constitución que tan horribles son para usted,España tiene reconocido internacionalmente el mayor progreso economico,social y de libertades de toda su historia
   La manera de cambiar el sistema de legalidad vigente es muy sencillo,ganar la elecciones,convocar el referendum,ganarlo,volver a convocar elecciones constituyentes y volver a convocar otro referemdum para aprobar la constitución republicana o no
   Y despues de todo esto,en que mejora la ciudadania?
   Un ciudadano puede no sentirse represantado pero no sera por falta de opciones politicas,otra cosa es querer lo que no existe
   Cuando se voto la actual constitución,tambien se voto el sistema de monarquia parlamentaria y el resultado fue aplastante a favor del si,o sea es totalmente legitima una cosa y la otra
   Para acabar le dire que otras constituciones como la de EEUU tienen cientos de años sin modificar y no les va mal

   Elimina
  2. Juanjo com t'atreveixes a dir que la Constitució no l'ha votat ningú?

   Elimina
  3. Contestant a no se quí de les 21:20 (estem en democràcia, no cal amagar-se):
   El gran progrés de la monarquia ha esta molt més per a uns que per a altres. De teixit industrial,educatiu, cultural i d'investigació anem prou retrasat respecte els primers, i la gran millora post-guerra vé després de la nada, era difícil no millorar. Ja fa molt deien lo dels pantanos,la sanitat i les escoles "de Franco".
   El sistema de legalidad vigente s'el van inventar quatre listos que volien seguir sent els amos després de la dictadura, després de que aconseguiren que l'amic Felipito cambiara la americana de pana pels consells d'administració.
   Si volem algo, ens fotem 4 anys més, no hi ha altra, és la dictadura de les urnes, no hi ha llei pels polítics (ja estem veient la corrupció) i sino aforats o a indultar a tot quisqui (militar,policia,polític o empresari, és clar).
   Vosté té considerat Suïssa com un pais desenvolupat?
   Sap quantes vegades l'any decideixen en referèndum els seus ciutadans? Sap que estos referèndums poden tombar les decissions parlamentàries?
   Sap quantes llengues conviuen amb igualitat en eixe país?
   Sap que allí el poder judicial és completament independent de l'executiu i legislatiu?
   Quan la llei la fan i la incompleixen els que ens malgovernen, perd tota la seua legitimitat. Esperem que la gent es lleve la bena dels ulls i fem fora ja a tant de paràsit de la societat, des de la cúpula fins l'últim lacayo.

   Elimina
  4. Saps que Suissa no deixa entrar un inmigrant?
   Saps que els diners de delinquents de mig mon estan en Suissa?
   Saps que en la segon guerra mundial els nazis no li toquen un pel a Suissa,extrany no?
   Si el teu model de estat es Suissa.festeu mirar

   Elimina
  5. Dic el que m'agrada, com altres que m'agraden de França,EEUU,Veneçuela o Portugal.
   No crec que hi haja ningu tan tonto de copiar un model de res i fer-ho tambe amb les seues coses dolentes.
   Per aixo tenim el trellat i el sentit comú, per copiar lo bo i desestimar lo roin, no?

   Elimina
 7. Jo,jo,jo, que l'abstencio no es representatiu de res, diu 10:00.
  I tant que n'és de representativa.
  De la INEPTITUD dels politics.
  Crec que la relació es ben senzilla de fer.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tanta gana de votar bobaes i cuant teniu que votar es quedeu en casa

   Elimina
  2. En aixo tens raó, a molts ens han fet creure que o es vota bipartidisme o es va contra el sistema. Els unics extremistes i ultres son els dos partits que es diuen de centre. Un vot que es queda en casa es un vot per al PPSOE, i ja sabem fins on hem aplegat amb eixos.

   Elimina
  3. De fa quinze anys, pero actualissim:
   http://youtu.be/Z0uq9ZKztn0

   Elimina

Escriu el teu comentari