Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de juny de 2014

NPR Centre excursionista: Visita a Castro d'Alfondeguilla


El passat 22 de juny membres del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, tingueren el plaer de vistar els companys muntanyencs del Club de Castro d'Alfondeguilla.
Aquests van acompanyar als senderistes Valldignencs a una ruta amb guies de luxe, per coneixer a fons els indrets del parc natural de la Serra d'Espadà. 
Aquesta serra es troba al sud de la Provincia de Castelló, entre les comarques de l'Alt MillarsAlt Palància i la Plana Baixa.
En acabar l'excursió, l'ajuntament d'Alfondeguilla va tindre la deferència de permitir als caminants duxar-se a les instalacions poliesportives refrescar-se amb un bany a la pisina municipal. després tots junts van poder compartir informació i experiencies viscudes a la muntanya al voltant d'un bon plat de paella i dolços casolans tipics de la zona.


Creguem que aquestos encontres aporten una riquea molt gran a ambdos clubs, gracies a que es dona aconeixer de primera ma les rutes, i paratges que no apareixen en cap guia. Aquesta es la segon trobada que organitzaen els dos clubs, ja que en altra ocassió el Centre Excursionista a acollit els Castellonencs.

I ja està organitzant-se una segon visita a la Valldigna.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari