Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 25 de juny de 2014

Si busques resultats distints no faces sempre el mateix. Part II


El que caracteritza esta campanya és la col·laboració publico-privada entre l'administració pública i el sector privat. I es reflexa a les
mesures preses per a dur avant els projectes que tenen com a finalitat la promoció del turisme.

Tal com recalca la nota de premsa esta campaña recoge la propuesta del sector privado, canalizada a través del Consejo Asesor de Turespaña, de estimular la demanda interna.

Per altra banda, el ministre Soria ja va remarcar l'altre dia que les pymes son básiques en el nostre model econòmic. 
 
Aplegats a este punt tenim 2 aspectes importants: la col·laboració entre administració pública i el sectro privat i la importancia de les pymes al turisme i a la resta dels sectors econòmics. 

A Tavernes en tenim sols una d'elles. L'associació d'empresaris de la platja de Tavernes, associació formada per pymes i amb un ampli coneixement del turista que aplega a la nostra casa, ha oferit la seua col·laboració i ajuda per a promoure el turisme en la ciutat. Cap d'estes vegades ha sigut resposta esta sol·licitut. En diferents ocasions la sr Canet no sols ha rebutjat la seua col·laboració sino que els ha convidat a que es busquen ells la vida i no molesten més.

Esta col·laboració no és sols proposta del ministeri. Joan Calabuig proposa el mateix per a la rehabilitació del Cabanyal.

Resumint, poc interés pel turisme a Tavernes tot i que idees per a dur avant en tenen i la disposició del sector privat està ahí.

3 comentaris:

 1. Haurien molts pobles que desitjarien tenir una associació tan dinàmica i amb tantes ganes de treballar i fer coses com Aceplat i no obstant açò ací en Tavernes la tenim i els responsables de l'ajuntament no els fan ni cas.
  El sr. Juan i tots els altres membres del seu govern no fan RES pel turisme.

  ResponElimina
 2. Campaña de promoción turística en Tavernes: hoy a las diez de la noche la avenida de la Marina con las luces apagadas.

  ResponElimina
 3. Molt important assenyalar la importància de les xicotetes empreses que tenim en el sector turístic de Tavernes. Demostren moltes ganes de treballar i poden ser una ajuda molt gran a l'economia local. La seua associació (Aceplat) cal reconèixer-li el seu mèrit i a més té l'avantatge de ser empreses xicotetes que, en els seus plans i negociacions, no es veuen dominades per cap empresa gran que domine el sector. No tenim, ni ens falta, cap Terra Mítica ni res per l'estil. Tenim suficients recursos propis per a poder funcionar el nostre sector turístic. Només falta l'interès dels nostres polítics.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari