Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 27 de juny de 2014

Triatló sense club de atletisme

Este cap de setmana es celebra a Tavernes un triatló. Hem rebut comentaris i mails amb diferents preguntes. Nosaltres contestarem les curiositats que ens han sorgit al mirar el cartell.


1. Organitza la regidoria e Promoció Turística de la Platja de Tavernes. No la d'esports. La feïna de la regidoria de promoció turística és atendre les necessitats que reclamen els turistes. Procurar una avinguda amb col·lector i neta després d'una inundació o amb llums a les 22 de la nit. I deixa la seua feina i les poques energies que té les destina a fer la faena d'altres. La regidoria d'esports ja organitzarà tot el que crega i vullga. 

2. On està el club de atletisme de Tavernes de la Valldigna? En l'actualitat és un dels clubs més nombrosos i que dia a dia aumenta en participants. A les seues files hi han triatletes molts preparats que recorren la Comunitat quedant en molt bones posicions. I on estaràn? Donant botelles d'aigua? Ells millor que ningú podrien organitzar-lo i convertir-lo en un referent per als esportistes de tot arreu. Donar-se a coneixer, recollir finançament per a millor equipaments o disfrutar en el que els agrada. Però ni els han tingut en compte ni els tindran. 

La regidoria de turisme no compta amb els profesionals per a possar en marxa un esdeveniment d'esta categoria. 

Alguna empresa de fora de Tavernes hi haurà darrere, segur.


1 comentari:

  1. Sabeu algo de l'horari de la proba, carrers tallats, recorregut, accesos a la platja,....
    La web de l'ajuntament no diu res i tampoc he vist cartells.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari