Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de juny de 2014

Y nos dieron las dies y las once

Tant de descontrol en la gestió d'una ciutat havia d'explotar per algun costat i a Tavernes ja ha explotat. 

Com tots sabeu, el govern del bipartit té per costum fer la feïna quan més tard millor. El problema apareix quan el que està en joc és la economia de families que van a montar un negoci i la seguretat dels turistes que visitaran Tavernes. 

Ja parlàrem de quan tragueren el concurs del salvament i socorrisme, de com la falta de previsió va deixar la web de l'ajuntament durant uns dies sense documentació a pesar de haver-se fet públic al BOP. També ferem referència a la tardança de la publicació dels xiringuitos i serveis de la platja

Doncs bé, havia de passar i ha passat. A data 4 de juny no tenim adjudicació de servei de salvament i socorrisme, i l'adjudicació del xiringuitos és provisional fins que es resolga un recurs presentat. 

Las cosas de palacio van despacio. És cert. Però la previsió evitaria que estes retrassos tingueren un efecte negatiu sobre la ciutadania, que és al fi i al cap, el que deu interessar-los als governants. 

És curiós, recordem quan l'any 2012 al plenari de juny la regidora Martí va ser preguntada per aquest mateix tema per la sra Alario demanant-li que es prenguera amb més serietat i previsió estos temes i que si aumentava el preu equiparant-lo a la resta de poblacions veïnes ho fera també en la data de apertura. 

 
La resposta de la sra Martí és de tot menys professional: augmentarà l'ocupació no per que s'obriguen més o menys dies sino perquè hi ha més xiringuitos. 

La recomanació de la sra Alario va caure en sac foradat, perquè any rere any, tenim les adjudicacions més tard. 

Calculem que per a l'any que ve a setembre potser els xiringuitos puguen començar a muntar.

1 comentari:

  1. Jo pense que a setembre no pero a.juliol que no falte. Fara 2 setmanes que Xeraco una platja en la mitat de ciutadans que tavernes ha obert ja la temporada estival, gandia idem i Cullera també. El que no entenc es com volen posar el mateix preu que les platjes del voltant del nostre poble amb un servici DEFICITARI. Jo crec que els del Bipartit no volen vore la realitat...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari