Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de juliol de 2014

Com sancionar-se a ú mateix

No sabriem com qualificar el que s'ha pogut vore este cap de setmana a la platja de Tavernes. Té alguns tints còmics i altres maquiavèlics. 

De segur que anant per l'Avinguda algú s'ha donat compte que hi havia un cotxe de l'ajuntament amb una denúncia a la lluna. 

Ens han enviat unes imatges que demostra el que vos comentem. 


Doncs no sabriem que afegir a estes imatges. Al cap de cadascú ja correran comentaris inclús algun acudit. I de segur que algú més intueix els aspectes més obscurs d'esta acció.

Nosaltres des del Diari li recomanem al sr Jordi que aprofite el descompte per pronte pagament, si vol estalviar-se fins al 50% de l'import.


9 comentaris:

 1. La pagaràn?
  Voldría jo vore el justificant del pagament.
  tambe saber qui ha segut l'iluminat de l'agent que la feta.
  Deu meu en quines mans estem......

  ResponElimina
  Respostes
  1. Anonim de les 10;30. Per si no ho saps. Un agent de policía, a més de la titulació per accedir a la funció pública, deu estudiar, entre altres, el Reglament de Circulació. Tant de bo creus, que aquesta persona no sapiga fer la seua feïna?

   Elimina
 2. Però es suposa que eixe vehícle està autoritzat per a estacionar ahí ja que es de l'ajuntament. En que pensaría l'agent?

  ResponElimina
 3. Pero no digau destrellats,

  A vore el cotxe municipal el condueix un treballador del ajuntament, si aquest treballador fa una infraccio ha de ser aquest treballador el que pague la denuncia perque es ell el que ha fet la cosa mal.

  Un 10 per al municipal que ho ha fet, mes com aquest hi hauria que haver.

  I jo ficari a este mateix municipal al semafor del la carretera pasant el hotel, perque ahi els senyors municipals per la nit no fan cas del semafor en roig, i algun que altre municipal amb el tot terreny quan va ell tot sol se atreveix a nar comunicant se amb el movil.

  Un poc de serietat.

  ResponElimina
 4. Teniu raó, mes Agents de Policía Local, com aquestos hi haurían d´ haver.

  Altra cosa, Srs. Anonims. Els funcionaris policials, normalment cumpleixen el que marca la Llei, i els que poden dir de més amunt.

  Per cert. jo també soc anonim.

  ResponElimina
 5. El conductor que no s'escape de pagar la denuncia i que algú explique qui utiliza eixe cotxe i perquè està tots els dies a la platja.

  ResponElimina
 6. El cotxe en cap moment estava mal estacionat. En la senyal posa cotxes autoritzats que és el que deu ser un cotxe rotulat amb l'escut oficial. El policia sols compleix ordres "de més amunt". Diuen que un regidor/a va anar a aparcar i es va trobar que no hi havia lloc i la va pagar este vehicle perquè els altres eren de regidors que es veu que si que són oficials. El món a l'inrevés!!
  Per al que pregunta que fa eixe cotxe ahi el treballador que normalment l'utilitza tenia ordre d'aparcar-lo ahí en cap de setmana fins dilluns de matí

  ResponElimina
 7. Molt be per la policia. Ara que demostren que el infractor ha pagat la multa.
  Més policies com estos fan falta.
  El que la fa que la pague.

  ResponElimina
 8. El que gasta el cotxe com a taxi que la pague.molt bonic bon jornal, cotxe de la empresa i lloc per aparcar vaja cuadrilla!!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari