Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 6 de juliol de 2014

La Goleta sense llum: despiste o intenció?

El que va ixir a passejar ahir per la platja de Tavernes va trobar, a més dels peixos morts al llac de la goleta, els llums apagats a les voreres de la mateixa platja cap a la 01.30 de la nit. 

No és que no s'ha carregat bé la foto. És que no hi havia llum a l'hora de fer-la

No és la primera volta que passa. I aplegat a este punt ja creguem que més que despiste i falta de previsió ací hi ha una clara intenció de molestar. 

La pregunta, no obstant, és: a qui volen molestar? als empresaris de la platja de Tavernes que reclamen els drets com a comerciants i exigigen una platja de nivell? O a la sr Canet per a trencar les relacions entres el bipartit?


Siga com siga, és una feina bruta si el que volen és molestar als empresaris. I és energia perduda si volen molestar a la sr Carment Canet. Deu estar organitzant alguna prova esportiva i no s'ha enterat de res.

3 comentaris:

  1. Totalment intencionat perquè no es vera el desastre del Lago Azul

    ResponElimina
  2. No sols esta afosques la Goleta. Si veniu a Tavernes el passeig Colon, el Prado Comarcal, els sequers o L'avinguda de Malta estan totalment afosques... A les 23:30 de la nit a Tavernes tenim toc de queda perque ens apagen tots els llums i ningu pot eixir a pegar una volteta després de sopar.

    ResponElimina
  3. Si en conter de amiguets del PP extufats a Iberdrola i companyia hi haguera gent competent, estes coses no passarien...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari