Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 8 de juliol de 2014

El dia 1 d'agost tindrà lloc la 26a Volta a peu a la Platja de Tavernes de la Valldigna

El divendres 1 d'agost, primer ivendres d'agost com marca la tradició, tindrà lloc la 26a Volta a Peu de la Platja de Tavernes, organitzada pel Club d'atletisme la Valldigna, Reto Everest i les regidories d'esports i turisme de l’Ajuntament de Tavernes.

La volta s’iniciarà a les 21h. L’eixida i l’arribada seran des de la zona esportiva de La Goleta i la distància a recórrer serà de 8000m.

Si teniu dubtes a la inscripció podeu enviar un correu electrònic o cridar per telèfon al 607763001

El període d’inscripció és del 2 al 31 de juliol de 2014 a les 20h, i el preu és de 5 € si és va abans del dia de la cursa. El mateix dia el preu de la inscripció serà de 10€.
Únicament hi poden participar atletes amb 16 anys complits.
L’entrega de dorsals es farà el mateix dia de la prova des de les 19:00 hores fins a les 21:00 a meta, prèvia presentació del D.N.I., carnet de conduir o passaport.

Més informació al web.

1 comentari:

  1. 5€ per participar?
    De quants anys fa que es paga?
    Tradicionalment la cursa sempre ha estat debades.
    Una vergonya que subvencionant-ho l'Ajuntament i patrocinat-ho una empresa facen pagar als aficionats a córrer. Tot per a tindre per a les despeses i els premis dels professionals que venen nomes per la pasta. Crec que la importància d'estes proves deuria ser pel nombre de participants de base i no de la categoria dels "professionals". Per algo sempre s'havia dit cursa POPULAR. Si el club atletisme vol nivell que s'el pague pero no a costa dels participants aficionats ni de l'Ajuntament.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari