Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 de juliol de 2014

El triatló del diumengeEsta és la representació del govern al triatlò
Imatge Quadern de Reflexions

El diumenge es va celebrar un triatló en la platja de Tavernes. Un esdeveniment que va evidenciar, encara més, la crisi de govern local i la separació d'interessos i accions entre els socis d'eixe govern. Eixa crisi va desembocar en una descoordinació entre les diferents regidories que haurien d'haver participat en l'organització de l'acte.

La desastrosa organització va ser a càrrec del PSOE local, amb els tres regidors socialistes al capdavant, però que també cal incloure en el “èxit” d'organització al nostre alcalde, Jordi Juan, com a màxim representant en l'ajuntament i que no va haver de permetre la celebració d'un acte tan mal organitzat i en un diumenge de temporada estival tancar tota la platja, determinats camins i accessos tallats fins al mig dia. El famós regidor Josep Llácer, gran expert en informes sobre els efectes econòmicsd'esdeveniments públics, hauria de realitzar un altre gran i brillant informe sobre els efectes econòmics d'eixe tancament de la platja durant tot el matí d'un diumenge de temporada estival.

No anem a entrar a valorar l'aspecte esportiu, doncs eixe aspecte sempre tindrà els suports que es mereix la realització d'activitats esportives a l'aire lliure i l'exemple que donen els participants de entrega, sacrifici i esperit esportiu, repetim, accions sempre lloables.

El que s'aborda ací és l'organització tan mal feta d'aquesta manifestació esportiva. Ja s'ha assenyalat la falta de coordinació entre les regidories.

Es tornen a las andadas buscant empreses de fora de la nostra localitat per a organitzar actes de tot tipus. Aquesta descoordinació i discrepància entre els socis del bipartit també es va vore en l'absència total d'informació de l'esdeveniment en la web de l'Ajuntament.

Aquesta organització ens demostra que les males relacions entre els membres del bipartit fa que s'envaïsquen competències d'unes regidories per part d'unes altres. Així, hem vist com la Regidoria de Promoció Turística assumia atribucions de la Regidoria d'Esports, organitzant aquest acte esportiu. Prengueu nota, senyors lectors, no passarà molt temps en què el regidor d'esports “monte” algun acte sobre turisme. Temps al temps.

A més en el cartell anunciador assenyalava com a organitzadors a una empresa de fora i a la Regidoria de Promoció Turística de la Platja deTavernes. Ningú va supervisar el cartell abans de la seua posada en circulació i va evitar eixe error que dóna ha entendre que només es promociona a la platja de Tavernes? Almenys fóra veritat eixa promoció.

En qualsevol estratègia de promoció turística la col·laboració entre els empresaris i comerciants i els ens públics, en aquest cas l'ajuntament, és necessària. Ja ho comentàveml'altre dia. Ací eixa col·laboració i treball en comú ha brillat per la seua absència. No s'ha comptat amb els empresaris de Tavernes i, en aquest cas, especialment els de la platja, bé siga a nivell particular o a nivell de la seua associació, Aceplat. No s'ha comptat amb els clubs esportius locals, especialment amb el club d'atletisme de Tavernes, que haguera pogut organitzar aquest esdeveniment molt millor que la desastrosa posada en escena duta a terme pels regidors del PSOE amb el vistiplau del senyor alcalde, Jordi Juan.

Si actes com a este són la mostra de l'impuls i promoció que es vol donar al turisme estem apanyats.
Ja comentàvem en un altre post que Tavernes i la Valldigna tenen suficients recursos turístics en molts àmbits per a poder brillar amb llum pròpia en el turisme, a més compta amb empresaris i associacions amb ganes de treballar i col·laborar, tan sols necessiten el suport polític. 

Ací tenim la mostra, que Déu ens pille confessats!

4 comentaris:

 1. Parleu de col·laboració entre els empresaris i els polítics, si no col·laboren entre ells mateixos, com van a col·laborar amb els empresaris?
  La foto de Quaderns, molt bona, arreplega clarament la crisi de govern.
  Desastre total d'organització sense pensar en les conseqüències per als empresaris de la platja i la gent que anava a la la platja.
  Els de el PSOE ara volen deixar-se veure quan han estat tota la legislatura de marionetes del Bloc. Una altra pífia de Carmen Canet i van...
  Però com molt bé s'assenyala el responsable és l'alcalde, el senyor Juan, per permetre tot aquest espectacle tan bochornos.

  ResponElimina
 2. Ahora quieren dejarse ver los concejales del Psoe y para ello solo se les ocurre montar un caos en la playa.

  ResponElimina
 3. Crec que s'ha de quedar clar que NINGÚ està en contra de que s'organitzen actes a la platja com el triatló. Donen eixa "vidilla" que tanta falta ens fa, però el que crec que no és correcte és la manera d'organitzar-ho.

  ResponElimina
 4. Bassura política de pòlítics bassura que manipulen mitjans de comunicació com aquest, que és ferramenta de partits polítics, i que no tenen res a vore amb l'esport.
  Au a fer la mà!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari