Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 de juliol de 2014

Els nostres turistes i la seguretat

Des de fa uns dies es ve comentant per la premsa i en les tertúlies locals que ha arribat la campanya estival i no s'ha reforçat la plantilla de la policia local per a poder atendre les necessitats en matèria de SEGURETAT de Tavernes i de les seues platges.

S'ha comentat, i és una evidència, que eixa actitud per part del senyor Juan i el seu equip de govern és una gran irresponsabilitat tenint en compte l'augment important de població que es registra en aquesta època, arribant a aconseguir en dates concretes la xifra de quasi 60.000 persones.

Però no és només una irresponsabilitat del sr alcalde Jordi Juan, és que amb aquesta forma de procedir demostra, una vegada mes, la poca atenció i escàs interès que suposa per al ell tot el concernent al turisme de la nostra localitat, la seua platja, els negocis existents en ella, l'associació representativa d'aquests empresaris turístics i tot el que es puga derivar de l'activitat turística.

Ja fa temps que les destinacions turístiques basaven el seu èxit en el “sol i platja”. La nova situació dels mercats turístics, els canvis en el perfil dels nous turistes, les noves estratègies de màrqueting i les noves tecnologies fan que els visitants puguen exigir més a les destinacions a l'hora de fer la seua elecció.

Van ha fixar-se en altres atractius i un d'ells, i cada vegada mes important en la seua elecció, és la SEGURETAT.

La SEGURETAT en una destinació turística ha d'integrar-se dins de l'estratègia de millora de la qualitat d'eixa destinació turística. Una nova irresponsabilitat del sr Juan. Aquest tema de la SEGURETAT, juntament amb els altres elements que integren l'estratègia de qualitat seran els pilars essencials que permeten mantenir i incrementar la competitivitat del sector turístic local i la seua sostenibilitat en el temps.

Ací en Tavernes ni hi ha estratègia de gestió i promoció del turisme, ni es té en compte l'opinió dels professionals del sector, canalitzada a través de la seua associació, Aceplat, ni es cuida l'aspecte de la SEGURETAT.

Altres destinacions si que identifiquen la SEGURETAT com un element a cuidar i ho atenen i gestionen com un atractiu mes d'eixa destinació turística. Ací estem on estem. Tant de bó que no ocórrega res.

1 comentari:

  1. La semana pasada un amigo mío llamo a la policía local y los que realmente fueron fue la guardia civil. Se nota que vamos cortos de policía. Con lo que se paga de horas extra al jefe de la policía, más de 14.000€ en 2013, tendríamos los refuerzos policiales que nos merecemos los vecinos

    ResponElimina

Escriu el teu comentari