Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 de juliol de 2014

Els veïns de la zona de la Dula denuncien que els jardins estan en un estat lamentable

Un veí de la zona de la Dula ens ha enviat estes fotos amb les que vol denunciar l'estat dels jardins de la zona. Es queixa de què l'ajuntament s'esmera en el Passeig Colon on el jardins estan cuidats, nets i regats; però que els de la Dula estan oblidats i descuidats, bruts i secs. 

Tots paguem impostos però en el poble hi ha zones de primera i zones de segona o de tercera. En el plenari de dilluns ja va posar sobre la taula la regidora Tudela que havia una subvenció de la Diputació de València per a ajardinaments que podia destinar-se a la millora de zones ajardinades degradades. Esta és un bon exemple.

Ací tenen les fotos per a que vostés opinen:


4 comentaris:

 1. Està tot abondonat menys la zona on viu l'alcalde.
  A vore si ara que ha entrat gent a l'ajuntament aseen la zona de la Dula.

  ResponElimina
 2. Aquest govern sols pensa en les parts baixes del poble que és on més gent hi ha i més vots pot aconseguir, als de dalt ni els fan cas. Lo més fort es que els ciutadans apoyen les NO polítiques de conservació dels jardins de la zona alta.

  ResponElimina
 3. El poble es tot , la part alta i la baixa. A vore si li ho diuem a la empresa de la neteja, per cert ara que esta en la mar el sr alcalde, potser estiga mes neta

  ResponElimina
 4. No es queixeu tant. I treballeu pel poble que estem tots avorrits ja de estes persones que tenim al govern que governa per populisme presumint de transparència.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari