Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 31 de juliol de 2014

Esta és la realitat de la pista d'atletisme

Ja ho adelantarem ahir, el regidor d'esports ha utilitzat un "descampat" per a fer una pista d'atletisme.

Al principi no ho creiem real, ens semblava més una broma del dia dels inocents, però ens envien unes imatges que confirmen que és cert. Perdó, confirmen que és cert i que és una "xapusa".

Al ser preguntats al club d'atletisme ens diuen que ells ja digueren que no volien una pista en eixes característiques. Com es pot vore a les imatges,

Els clubs de futbol o el de basket tenen camp de gespa artifical. L'equip de rugby té un camp amb les seues porteries i els seus vestidors. I per a l'equip d'atletisme els "adeqüen" un terreny on abans hi havien tarongers, els pinten 4 ratlles i a correr.

Una pista irregular, plena de pedres i herbes, desprotegida... I que la nit de cap d'any albergará el ja famós Festivern, que este any compta amb 16.000€ dels nostres impostos. Desconeguem si estos 16.000€ es destinaran a refer de nou la pista o sols seràn dirigits a empreses d'amics i coneguts per a que fagen sopars a les instlacions municipals a cost 0. Però este es un altre tema que de segur que tornarem a parlar d'ell.

Deiem que la pista està desprotegida. Per tant, els xiquets en bicicletes o els gossos que fan les seues necessitats al carrer poden entrar tranquilament a la pista. Al camp de futbol no es poden menjar pipes, però a la pista d'atletisme si es pot cagar un gos.

Volem deixar una pregunta per a que la contesteu cosaltres. Si el vostre fill volguera correr al club d'atletisme, el deixarieu que ho fera en una pista plena de pedres, herbes i excrements de gos?


2 comentaris:

  1. millor una pista de 4 oberta que una piscina de 10 tancada

    ResponElimina
  2. En el terme mig esta la virtut.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari