Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de juliol de 2014

Ja estàn aprovats els pressupostos


Ja s'han aprovat els pressupostos. Ja poden estar tranquils els srs Jordi Juan i Victor Borràs. Ja donen a entendre que han complit amb la seua obligació quan en realitat l'única cosa que han fet és revalidar les seues atribucions i el que és mes important, les seues nòmines mensuals.

Açò és l'important. Podrem estar enfrontats. Podrem tenir diferències. Podem barallar-nos a porta tancada, però “les garrofes són les garrofes”. Donem una impressió d'estabilitat i seguim cobrant els nostres bons sous. El poble? Que pague les despeses dels plens innecessaris.

S'han aprovat els pressupostos basant-se en una llei (Llei 27/2013 de 27 de desembre) que va ser criticada durament per Compromís- Bloc i pel PSOE. Quantes voltes que dóna la vida! El que vaig criticar temps enrere em serveix per a seguir governant i cobrant; una llei que permet aprovar els pressupostos, en determinats suposats, per la Junta de Govern, cosa que a Tavernes no s'havia fet mai en la història de la democràcia.

No anem a entrar ara a aprofundir en aquest tema però eixa aprovació planteja algun dubte de la seua validesa, doncs de la lectura de l'article 169 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, apareixen seriosos dubtes d'interpretació.

Ha estat aprovat per Junta de Govern, amb un ple extraordinari previ, quan feia escassament huit dies que s'havia celebrat un ple ordinari; balafiament de recursos i demostració del que és el govern del sr Juan en aquests moments. 

Un govern que va nàixer amb llàgrimes i acusacions d'amenaces i pressions. Un govern inestable, en minoria, un govern enfrontat entre si, un govern que ha anat retardant la presentació dels pressupostos a causa de les baralles internes que s'han saldat (recordem que fins ara l'ajuntament estava treballant amb el pressupost de 2012 proprrogat), de moment, amb l'acomiadament d'una persona de confiança del sr Juan. Acomiadament d'un fidel escuder al que el senyor feudal no ha eixit en la seua defensa. Un fidel escuder al que el senyor feudal a possat als peus dels cavalls i no ha pronunciat ni una sola paraula de suport i defensa.

Però l'important està aconseguit: el sr. Juan i el sr. Borràs continuen amb el seu sou. S'ha creat la consignació pressupostària per al Festivern -o com ells l'anomenen Festival Música d'Hivern- amb un import de 16.000€ i al ciutadà de Tavernes només li queda dir, amb tota la raó, “això ho pague jo”.

2 comentaris:

  1. Estos són els demòcrates!!! Ai mare!!despues que queixen dels altres i ells fan pitjor!!

    ResponElimina
  2. Menos mal que està aprovat que l'any que es el dècim aniversari del festivern i hi ha que tirar la casa per la finestra que venen eleccions!!!quina manera de fer el tarambana!!a i el botifarra cuan bé ara?que ja fa temps que no be

    ResponElimina

Escriu el teu comentari